Mini Jewelled Threaded Ball

Mini Jewelled threaded ball
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
2,45
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics. These jewelled, threaded balls are simply great to keep at hand whenever you need a replacement, or simply want to switch to another size. Plenty of gem colors available, match your piercings with your outfit or completely crazy and create a whole range of rainbow colors across your body.

These balls will fit 1,2 mm piercing jewelry.
Productcode: 
10059
Colour: 
Peridot
Material: 
Surgical Steel
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.5
Average: 4.5 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,0
3
Heb al zo vaak balletjes gekocht. Verlies helaas continue een steentje waardoor de ander dan kan weggooien omdat ik ze in me lip heb, maar ze zijn zo mooi dat ze toch weer koop.
4
Fijn balletje :) De kleur is niet helemaal zoals op de productfoto, het hangt een beetje tussen de kleur van het kleine en het grote balletje in. Ik heb nog een foto gemaakt om te laten zien hoe mijn 3mm uitkomt, die zit wel redelijk in de buurt van de echte kleur dus kijk ook vooral even naar de klantfoto's :)
5
Echt een super leuk kleurtje! Op de foto ziet er maar fleps uit maar het is echt veel beter in het echt! Is heel erg handig in gebruik en je kan ze met zowel de een gewoon staafje als labrets combineren!
5
Samen met de mini labret stud gekocht, goede combi.
5
Dit is de zoveelste kleur van deze balletjes die ik heb aangeschaft: Ze zijn zo fijn! Kleurtjes zijn leuk om overal mee te matchen, balletjes blijven goed zitten (steentjes ook) en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Deze is in het echt íetsje lichter/feller dan op de foto. Ik heb 'm in 4 mm.

Pages