Threaded Opal Mini Ball

AOP

Threaded Opal Mini Ball
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95

Description

Make your piercings shine with our beautiful opal piercing jewelry! These gorgeous threaded balls are made of synthetic opal (faux-pal) and will fit 1,2 mm jewelry. The opal shines like crazy and adds a nice, colorful touch to your piercings. Available in different sizes and suited for all kinds of piercings!
  • Adds a nice touch of sparkle and color to your piercings!
  • Made of synthetic opal
  • Available in different colors
Brand: 
AOP
Productcode: 
10153
Colour: 
Black Opal
Material: 
Synthetic Stone
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.875
Average: 3.9 (4 votes)

Rating

4 reviews

7,8
2.5
Echt prachtige kleur, ik ben er helemaal verliefd op. Ik had hem in mijn inner conch, dat stond fantastisch. Subtiel, maar heel chique. Ik zeg had, want ik was hem helaas na een paar dagen al kwijt :< Daarom relatief weinig sterren, hij leek niet goed vast te draaien.
5
Ik heb dit balletje gekregen van mijn vriend. Ik dacht ook dat de kleur donkerder zou zijn en dus meer op een soort van galaxy zou lijken. Maar het heeft inderdaad meer een groen/blauwe look. Wat ik ook erg mooi vind. Door het licht veranderd die ook qua oog opslag. Ben er alsnog super blij mee!
3
De kleur is erg mooi maar niet zo donker als je misschien verwacht. Het balletje reflecteert veel licht vooral in een blauw glans. Daarom ziet het er meer uit als een donkerblauw balletje. Het balletje van 3mm is in werkelijkheid 3,4mm en dat maakt hem wel wat groot voor sommige piercing plaatsen als je van kleine balletjes houd. Controleer ook goed het schroefdraad. Ik had alle 5 kleuren besteld en een paar kon ik niet op mijn staafje draaien. All Over Piercings heeft deze natuurlijk wel kosteloos vervangen.
5
Staat echt super!! (tragus)

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.