Straight Mini Barbell Post

Straight mini barbell post
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
1,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Piercing spare parts! Basic 1,2 mm barbell post made of high quality titanium, perfect for when you simply need to replace a post on your piercing jewelry, or want to keep a spare at hand. Please note that you will receive the seperate post only upon ordering, without threaded balls or other accessories. You can use our threaded accessories to create your own custom jewelry.
Productcode: 
15002
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.833335
Average: 4.8 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,7
5
Super staafjes!
5
Heb ze in 8 en 6 mm, maar die laatste is net een tandje te klein. Dan gaan mijn balletjes op mijn huid zitten en is er geen ruimte voor beweging. 8 mm is dan weer net ietsje te groot, maar mijn piercing wil nog wel eens opspelen en dan vangt hij de zwelling goed op. Fijne staafjes!
5
8mm in mijn helix, sluit super mooi aan en de prijs is super goed! Echt een super aankoop.
4
Heel handig, deze staafjes. Erg leuk om zelf balletjes erbij uit te zoeken en zo lekker te variëren. Prijs is ook prima. Ik had ze eerst in de chirurgisch staal versie, maar in mijn linkeroor had ik af en toe wat last van irritatie, dus toen heb ik ze in deze versie besteld en dat bevalt prima.
5
Prima kwaliteit & voor een mooie prijs! Heb hem aangeschaft samen met twee balletjes om te dragen als 3e oorbel. Wel een taper gebruikt want oorbelgaatjes zijn net wat kleiner dan 1,2mm.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.