Clear Bioplast disc

Bioplast

Clear Bioplast disc
  • Diameter
    2,5 mm
-+
Quantity & price per piece
1,95
Currently not available, we will try to restock the product as soon as possible. Login to set a notification for when the product is back in stock.Temporarily out of stock
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Basic Push-fit disc made of clear Bioplast, perfect for when you need to hide your lip piercing temporarily! Suitable for 1,2 mm and 1,6 mm Bioplast Push-fit Labrets.
Brand: 
Bioplast
Productcode: 
16197
Colour: 
Clear
Material: 
Bioplast
Threading: 
Push fit

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.285715
Average: 3.3 (7 votes)

Rating

7 reviews

6,6
2.5
Deze besteld icm een stud, zodat ik ze in kon houden tijdens een operatie. Dat was in ieder geval geslaagd, het in krijgen was makkelijker dan ik had verwacht. Alleen met uithalen is deze disc afgebroken, het staafje kan ik ook meteen weggooien. Gelukkig valt de prijs mee en was het voor mij eenmalig.
5
Ik gebruik deze voor mijn helix in combinatie met de mini push-fit. Deze zijn alle twee klein en bijna niet zichtbaar. Ideaal voor als de piercing even niet op hoeft te vallen, maar het in doen is wel een gepriegel. Tip: voor je de piercing in doet even de insert er in steken. Dan gaat het iets soepeler en is het minder gedoe om hem in te krijgen voor de eerste keer.
3.5
Ik kocht een doorzichtige en zwarte versie samen met een doorzichtige push-fit voor mijn labret-piercing. Ben best tevreden, vooral van de doorzichtige versie (aangezien ik deze voor mijn stage nodig heb). Voor andere versies zal ik echter terugkeren naar een schroefdraad aangezien het insteken en uittrekken van de insert nogal moeilijk verloopt (bij een andere insert is deze zelfs afgebroken!). Al bij al vind ik het doorzichtige schijfje zeer handig naar mijn stage (en ev. toekomstige jobs) toe en is de zwarte versie ook subtieler dan een bolletje dus best tevreden :).
3
Werken erg goed als retainer, je ziet het nauwelijks zitten.
2
Mijn oorgaatjes groeien snel dicht en deze discs zijn heel handig wanneer ik eigenlijk niets in wil. Zo gaat de aandacht bijvoorbeeld naar mijn tunnels en vallen mijn andere gaatjes niet op. Ik ben alleen geen groot fan van het push-fit systeem (ben er al meerdere verloren)... Zou ze liever zien met een staafje met inwendige schroefdraad.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.