Click Ring

AOP

Click Ring
  • Size
    1 mm
-+
Quantity & price per piece
6,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of surgical steel and available in different colors and sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
20349
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.5
Average: 4.5 (13 votes)

Rating

14 reviews

9,0
4.5
Heerlijke ringetjes! Bijna geen randjes zichtbaar, en geen vervelende balletjes! Ik mis alleen een 1mm/5mm clickring in jullie assortiment, 6mm is namelijk net iets te groot voor in mijn neuspiercing.
4.5
Ik heb een 7 mm ringetje in mijn septum en ik ben er heel blij mee. Het is een klein ding, dus niet opvallend en sluit mooi aan. Het dichtkrijgen was een beetje lastig, maar toen hij eenmaal zat, zat hij ook echt goed en gaat niet zomaar open.
5
Super fijne click ring! Ik heb hem in 1mm dikte en 9mm diameter in mijn neusvleugel. Hij gaat er makkelijk in en klikt goed dicht.
4.5
Deze ringetjes zijn ideaal! Het is even kijken hoe ze werken maar als ze zitten, zijn ze top! Ook vind ik dat het bedrijf super prettig handelt en snel levert.
5
Supermooi ringetje dat echt heel makkelijk in te doen is!

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.