Click Ring

AOP

Click Ring
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
7,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of surgical steel and available in different colors and sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
20350
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.70769
Average: 4.7 (65 votes)

Rating

66 reviews

9,4
5
Ik heb de grootste maat (12mm) besteld voor m'n conch en die is echt precies goed. Makkelijk te plaatsen en hij blijft goed zitten.
4.5
Heel erg mooie click ring. Sluitingssysteem valt niet op, wel nogal lastig om zelf dicht te krijgen. Ik heb de 6mm voor mijn dubbele helix en ze vallen mooi klein op mijn oor heen, precies wat ik wilde!
3
Heb deze al een keer besteld... mooi ringetje, maar ging bij mij wel makkelijk open. En ben 'm dan ook verloren. Misschien was het er toevallig eentje die wat losser zat, dus ik ga 'm nog een keertje proberen.
4
Ik heb deze voor mijn helix gekocht, met een diameter van 6mm. Ik wilde er graag eentje die strak om mijn oor zit, zodat het ringetje niet naar beneden hangt. Helaas is 6mm nog te groot voor mij, dus blijf ik verder zoeken. Maar hij zit verder prima en schittert mooi! Het click systeem werkt goed en zit ook heel stevig, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik hem verlies.
5
Net klein ringetje. Ik had zelf de 6mm in mijn anti helix. Past prima maar is wel heel erg klein om mee te priegelen. Een tangetje en vriendjelief zijn er uiteindelijk in geslaagd hem dicht te klikken, maar de plek van de piercing hielp hier natuurlijk ook niet in mee.

Pages