Click Ring

AOP

Click Ring
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
7,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of surgical steel and available in different colors and sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
20350
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.75
Average: 4.8 (56 votes)

Rating

57 reviews

9,5
5
Heel handig!
5
De oplossing voor mijn lastige tragus! Hij bleef maar ontsteken, deed ontzettend pijn en een ander staafje kreeg ik er met geen mogelijkheid in.. deze ging er vlotjes in en heeft de piercing voldoende lucht gegeven om te kunnen genezen, het ringetje beweegt ook een stuk minder dan mijn staafje. EN het kliksysteem is foolproof!
5
Ik gebruik een 8 mm als Septumpiercing. Mooi subtiel ringetje en een goede sluiting!
5
Heel handig ringetje! Ik gebruik deze voor in mijn lip. Veel minder gepruts als bij een ringetje met een segment dat je met behulp van een tangetje erin moet krijgen! Duurt 5 seconden en je ziet het verschil niet. Heb deze zowel in zilver als roodgoud. Staan beide prachtig!
4
Ik heb deze piercing voor mijn conch gekocht in 12mm. Zit helemaal perfect! Alleen het dicht klikken is even lastig. Hij zit stevig en kan niet zomaar open gaan en eruit vallen!

Pages