Gold Click Ring

AOP

Golden Click Ring
 • Size
  1 mm
-+
Quantity & price per piece
From 66,95
 • Fast delivery
 • Big stock
 • 30 day return
 • Best quality

Description

Looking for real jewelry? Here it is. This is the perfect piercing ring if you love our click rings and precious metals. The ring is made of 18 Karat Gold. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings.
 • Simple ring fit for many types of piercings
 • Made of 18 Karat Gold
 • Also available in 1mm
 • Easily opened and closed
Brand: 
AOP
Productcode: 
20390
Colour: 
Gold
Material: 
Gold

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.916665
Average: 4.9 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,8
5
Vorig jaar de 2x 6mm ringen besteld voor mijn 4e lobe gaatjes. Ze passen perfect bij de andere ringen die ik al had. Super blij mee en m'n oren al helemaal, geen allergische reactie vanwege het goudgehalte. Er zat een zelfgeschreven kaartje bij, zo lief! Zal snel weer een bestelling plaatsen!
5
Heb een 6mm clickring gekocht voor mijn neuspiercing. Deze bleef met de titaniumring maar ontsteken en wilde niet goed helen. Nu bijna 3 weken later is hij dan eindelijk goed geheeld en het ringetje ziet er ook nog eens mooier uit. Had ik dit maar eerder gedaan want 8 maanden onnodig gedoe gehad. Absoluut de moeite en het geld waard!!
5
Deze ring is super! Heb de 8mm besteld om als neuspiercing te dragen. Perfecte grote en heel erg makkelijk om in te doen. Fijn dat je niks van de sluiting ziet hoe die ook zit. Helemaal blij mee.
5
Ik heb al ruim een jaar een helix piercing die maar niet echt goed wilde genezen. Ik hoorde dat piercings sieraden van echt goud een snellere genezing geven. Bij AOP een 18 karaat gouden click ring dikte 1mm en diameter 8mm besteld. Het ringetje was heel gemakkelijk in te doen en voelt ook echt stevig aan. Het ringetje staat super gaaf in mijn oor. Ik ben er echt heel blij mee, ook omdat mijn helix piercing nu is genezen! Ik had veel eerder een gouden sieraad moet nemen!
4.5
Super goede klantenservice want ik had eerst de kleinste maat per ongeluk besteld. Uiteindelijk 9mm besteld om als neuspiercing te dragen. Ik ben er super blij mee! Sluit goed, goed materiaal, geen last van huidirritaties (ik heb hier vaak last van), etc. Ik ben wel misschien van plan om de 8mm te bestellen omdat 9mm niet helemaal strak rond mijn neusvleugel zit. Maar behalve dat ben ik super tevreden over dit product!

Pages