Golden Click Ring

AOP

  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
From 70,00

Description

Looking for real jewelry? Here it is. This is the perfect piercing ring if you love our click rings and precious metals. The ring is made of 18 Karat Gold. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings.
  • Simple ring fit for many types of piercings
  • Made of 18 Karat Gold
  • Also available in 1mm
  • Easily opened and closed
Brand: 
AOP
Productcode: 
20391
Colour: 
Gold
Material: 
Gold

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (2 votes)

Rating

2 reviews

10,0
5
Super handige ringen, ik kan niet goed tegen metalen die minder zijn dan titanium of goud en al zeker niet in een kraakbeenpiercing, maar deze voelt echt geweldig. Had initieel 2 ringen gekocht voor mijn dubbele helix maar gebruik enkel de bovenste omdat de onderste nog eens durft zwellen, en de opening van de ring is niet heel groot waardoor ik deze dan niet uit krijg. Gebruik deze dan als een orbital in mijn 2 bovenste oorlelpiercing en daar past ie perfect. De clicker is ook heel handig en makkelijk open en toe te krijgen, doch secuur. Ook heel prijslijk in vergelijking met andere merken. Heel blij mee.
5
Hiervoor droeg ik een 'goudkleurige' click ring (via een andere shop), van een materiaal waar ik blijkbaar absoluut niet tegen kan. Het voelde bijna als een ontsteking. Vrijdag deze septum binnen gekregen en vandaag, zondag, al totaal geen pijn meer! Super resultaat dus, het geld waard.