Click Ring

AOP

Click Ring
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
9,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of titanium and available in different sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
20420
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.9
Average: 4.9 (15 votes)

Rating

15 reviews

9,8
5
Best thing ever, je moet even handig worden in het open en dicht maken maar als je dat door hebt is het heel makkelijk. Je verliest hem niet en geen gepiel met tangetjes of balletjes.
5
Bij m'n lip een behoorlijk geworstel om hem dicht te krijgen, maar nu kan ik gelukkig wel de rest van m'n genezingsperiode een ringetje dragen zonder dat balletje waar ik helemaal tuureluurs van word (die ze bizar genoeg niet hadden bij de fysieke piercingzaak). Helemaal blij dus.
5
Goede kwaliteit clickring, gaat gemakkelijk in en sluit goed waardoor je hem niet snel verliest.
5
Het dicht krijgen van het ringetje gaat niet heel makkelijk, maar na een beetje gepriegel moet het lukken. Verder kreeg ik het ringetje makkelijk in mijn oor. Je kan het naadje helemaal niet zien als je de piercing in hebt en je voelt het ook niet. Ik heb zelf een 10mm ringetje gekocht voor mijn helix zodat het wat ruimer valt, maar een 8mm of 9mm had ook makkelijk moeten passen.
5
Het was een hele zoektocht naar een metalen ring zonder balletje o.i.d. , maar hier in verschillende maten. Ontzettend tevreden over!

Pages