Click Ring - Bar

AOP

  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of surgical steel and available in different sizes!
  • Easy to use click ring, suitable for different piercings
  • With straight bar for an extra comfortable and stable fit
  • Made of surgical steel
  • Available in 1,2mm and 1,6mm
  • Availble in different diameters
Brand: 
AOP
Productcode: 
20440
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.642855
Average: 4.6 (7 votes)

Rating

7 reviews

9,3
5
Mijn septum piercing is vrij laag geschoten. Dus enorm moeilijk om iets te vinden wat wel mooi past. En eindelijk heb ik het kunnen vinden! 6mm en door het rechte stukje valt ie nog wat kleiner waardoor het mooi aansluit. Zeer blij!
5
Echt top! Door het rechte stukje zit hij super comfortabel in mijn conchpiercing. Diameter klopt precies. Hij trekt niet aan het oor, blijft goed op zijn plek maar is nog makkelijk te bewegen en te verplaatsen als je dat wilt. Clicksysteem werkt super. Bedankt!
4
Een fijne click ring voor iemand zoals ik met een eigenwijs oor! Elke keer als ik een ring in mijn helix piercing wil doen krijgt mijn oor het moeilijk. Toen ik deze piercing spotte met een recht draagvlak heb ik hem gelijk toegevoegd aan mijn mandje. Hij zit heel comfortabel en ik heb geen last ervan. Wel is het draagvlak wat aan de korte kant en het past maar net! Ik hou hem dus wel goed in de gaten. Voor de rest is het een super uitvinding!
5
Hele fijne clickring! Hij gaat makkelijk open en weer dicht en daardoor ook in mijn septum goed aan te brengen! Door het rechte stuk ziet het ringetje er klein maar fijn uit en was het mogelijk zo'n klein ringetje in te brengen. Ik heb er nu twee in mijn septum zitten en 1 in mijn inner conch en ik vind ze overal heel erg fijn! In mijn conch is het fijn omdat hij niet heel de tijd ronddraait door het rechte stuk en de piercing daardoor minder snel gerriteerd raakt.
5
Heel fijne clickring. Gebruik hem als oorbel Door het rechte stuk beweegt de piercing niet zo veel, en heb je niet de sluiting opeens aan de voorkant zitten. Sluiting is wat moeilijker dicht te krijgen, maar springt daardoor ook niet open.

Pages