Mini Barbell

Mini barbell with balls
  • Size
    1,2 mm
  • Ball Size
    3 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics! These barbells measure 1,2 mm in thickness and come with two unscrewable balls. Both barbell and accessories are made of surgical 316L steel and suitable for a vast range of piercings.
Productcode: 
20700
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.75
Average: 4.8 (18 votes)

Rating

18 reviews

9,5
4
Ik ben van een ergens anders gekochte overgegaan op deze voor mijn dubbele helix, en in no time was de piercing weer helemaal blij en schoon, zeer tevreden mee, en fijn dat het in zoveel verschillende maten te koop is!
5
Ik heb deze gekocht voor mijn conch, en hij zit perfect! Goede kwaliteit (ik kan heel slecht tegen goedkope troep en ben waarschijnlijk allergisch voor bepaalde metalen), nergens last van. Een aanrader!
5
Ik hou van deze mini barbell. Ik gebruik hem onder andere voor m'n: Helix, Forward helix, Neus. Ik gebruik hem echt veel en vind het ook leuk om er kleurrijke bolletjes op te doen.
5
Simpel maar ideaal. Ik gebruik de kleinste 6mm barbells voor helix, conch of gewoon oorlel, als het een keer niet zo opvallend hoeft te zijn. Ik zit vaak te friemelen aan mijn piercings en raak dan af en toe een balletje kwijt. Handig om er hier dan een paar van te hebben liggen!
3.5
Deze besteld voor mijn tubercle, hele simpele piercing maar vind hem superleuk staan. Was alleen wel een gigantische klus om de balletjes er af te draaien.

Pages