Internally Threaded Mini Labret Stud With Disc

AOP

Internally Threaded Mini Labret Stud With Disc
  • Size
    1,2 mm
  • Length
    10 mm
  • Ball Size
    2,5 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Extra fine titanium labret stud with internal threading and fitted with an extra small 2,5mm disc that can be unscrewed. The disc on the backside cannot be removed and is 3mm. All of our 1,2mm internally threaded ends (discs, flowers) fits these studs.
Brand: 
AOP
Productcode: 
21385
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium
Threading: 
Internally Threaded

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)

Rating

3 reviews

7,3
3
Ik zocht een alternatief voor normale oorbelknopjes die te lang zijn en in je hoofd prikken als je gaat liggen. Deze zitten heel erg fijn en ik kan ze in ieder geval als oorbellen echt aanraden. Het is een grote opluchting voor mijn gerriteerde gaatjes die elke keer tijdens het slapen veel te veel gekneld werden met normale oorbel knopjes. Het zijn wel verschrikkelijke priegeldingen en het is bijna onmogelijk om het discje los te schroeven. Vervolgens is het discje kleiner dan ik me had gerealiseerd: als je het vasthoudt kun je niet goed voelen of het schroefdraad de juiste kant op steekt. Voor mij onmogelijk om zelf de piercing terwijl je hem in hebt dicht te schroeven. Uiteindelijk moest ik een vriend met engelengeduld vragen om het voor me te doen. Eenmaal in, blijft ie dus voorlopig even in.
3
Ik heb deze gekocht in lengte 7mm voor mijn conch piercing. 6mm was ook goed geweest maar ik laat graag een beetje ruimte voor eventuele zwelling. Het kleine discje zat helemaal vast in de labret en ik kreeg het er niet met de hand uitgeschroefd. Uiteindelijk heb ik met een tang met een geribbelde oppervlakte het discje kunnen vastgrijpen en zo los kunnen schroeven. Ook het dichtschroeven van de piercing was heel moeilijk omdat het discje zo klein is. Eenmaal dat gelukt is zit de piercing wel comfortabel en het opnieuw losschroeven lukt ook indien nodig. Ik zou deze piercing niet aanraden aan mensen die vaak van piercing willen wisselen of een piercing op een moeilijk bereikbare plaats hebben, het dichtschroeven is echt niet simpel. Het losschroeven voor de eerste keer was ook onmogelijk geweest zonder hulpmiddel... Ik neem aan de piercings aankomen van de fabrikant in vastgeschroefde toestand, maar het zou fijn zijn als ze toch 'n keer losgeschroefd kunnen worden alvorens ze op te sturen.
5
Very happy with this. It fits snugly and has a very subtle and sophisticated look. All Over Piercings provides very good and fast delivery.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.