Septum Click Ring - Dots

AOP

  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
11,95

Description

Perfect for your septum piercing! These super handy Septum Clickers feature a specially designed mechanism that makes changing your piercing jewelry a breeze. Simply open the Septum Clicker, place the jewel in your pierced septum and click it shut. Done! The bar has a length of around 6 mm. Our Septum Clickers are made of surgical steel and feature a gorgeous dot pattern.
  • Decorated with beautiful dot pattern
  • Suitable for 1,2 mm piercings
  • Made of gold color coated surgical steel
  • Designed for septum piercings
Brand: 
AOP
Productcode: 
21458
Coating: 
P.V.D. Gold
Colour: 
Gold
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.7
Average: 4.7 (5 votes)

Rating

5 reviews

9,4
5
Een supermooi sieraad, perfect voor mensen die wel iets mooi en goudkleurig willen, maar niet te veel willen betalen! Ik heb de 8mm gebruikt voor mijn daith en hij past perfect en zit lekker.
3.5
Voor deze prijs is het een heel leuk sieraad. Mijn septum is alleen te laag gepierced waardoor ik hem niet zo heel erg mooi vind zitten. Ik denk dat ik hem overnieuw laat zetten, en dan wordt deze echt m'n favoriet als dagelijks sieraad denk ik.
5
Dit is mijn septum piercing als ik dress to impress! Ik hou van de stijl! Super easy om in en uit te nemen. Een super piercing!
5
Super! Kei blij mee. Hij past precies en sluit makkelijk. Heel leuk subtiel ringetje.
5
Dit is zeer zeker één van mijn favoriete septum sieraden. Het is erg klein en verfijnt waardoor hij niet super aanwezig is in je gezicht hierdoor lijkt het erg elegant. Maar door de kleine dots aan de onderkant maakt het je sieraad totaal niet saai en juist erg mooi. Het materiaal is precies wat je kan verwachten van all over piercings, namelijk geweldige kwaliteit. Dit sieraad sluit tevens prachtig aan aan je neus. Ook het in en uit doen is totaal geen probleem. Ik ben zeer tevreden met dit sieraad. En heb er ook veel complimenten over gekregen.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.