Nosestud Ball

Nosestud Ball
  • Size
    0,8 mm
  • Length
    6,5 mm
-+
Quantity & price per piece
2,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Spice up that nose! This nosestud is made of 316L surgical steel and measures 0,8 mm in thickness. The top end is set with a small spike. The stem is curved to keep the jewelry in place once worn in your piercing.
Productcode: 
25651
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.59091
Average: 4.6 (33 votes)

Rating

33 reviews

9,2
5
Fijne neuspiercing. Het rechte deel is precies lang genoeg. Het gebogen deel aan de binnenkant van de neusvleugel zit comfortabel en zie je niet ergens uitsteken. Balletje is mooi klein. Ik ben er zeer content mee en mn net gezette piercing reageert heel goed op het materiaal.
5
Mooie klassieke piercing, goed afgewerkt, geen scherpe randjes.
2.5
Goed materiaal, balletje is mooi klein, maar helaas is het rechte stuk van het staafje met 6,5 mm lengte echt veel te lang voor mij. Mijn neusvleugel is veel dunner en 5 mm (of misschien zelfs nog korter) zou beter zijn. Het balletje zweeft of een stukje boven mijn neusvleugel omdat het staafje uitsteekt, of het staafje zit aan de binnenkant van mijn neus tegen het neusschot aan (oncomfortabel). Ik hoopte zelf het staafje op een kortere lengte te buigen met een tangetje om het op te lossen, maar het materiaal is dusdanig stevig (goed dus, eigenlijk) dat dat helaas niet lukt. Ik denk niet dat ik hem zal dragen, jammer! Goed product verder, maar dus gewoon verkeerde lengte voor mij.
2.5
Na alle positieve verhalen deze piercing gekocht, maar ik ben helaas niet zo tevreden. Hij is groter dan ik dacht en het blijft ook niet goed zitten.
5
Klein en fijn!

Pages