Bioplast Labret Retainer

Bioplast

Bioplast labret retainer
  • Size
    1,2 mm
  • Ball Size
    2,5 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Labret piercing retainer made of Bioplast, specially suited for temporary wear during a surgical procedure or when you simply need to make your piercings less visible. The retainer measures 1,2 mm in thickness and comes with a small, removable disc.
Brand: 
Bioplast
Productcode: 
26002
Colour: 
Clear
Material: 
Bioplast

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.314815
Average: 4.3 (54 votes)

Rating

54 reviews

8,6
3
Je ziet het sieraad inderdaad niet zitten. Heel handig voor als je bij een ziekenhuisonderzoek geen sieraden mag dragen. Ik heb het sieraad er bij een piercer laten plaatsen. Echter begint het staafje meteen te scheuren waardoor mijn tragus "opnieuw gepierced" moest worden zodat het staafje geplaatst kon worden.Zodra het zit nergens last van en valt het bijna niet op!
5
Op mijn werk mag ik geen sieraden dragen, maar wil regelmatig een nieuwe piercing. Heb deze retainer besteld en draag deze nu totdat de piercing genezen is. Niemand ziet er iets van.
4.5
Perfect voor wanneer een piercing niet mag op het werk.
4
Goede oplossing voor als je piercing niet zichtbaar mag zijn voor school/werk. Ik gebruik het voor mijn helix als ik mijn uniform aan doe. Het is wel moeilijk in te krijgen.
5
Ideaal voor wanneer je met een gefrustreerde piercing zit die je niet te lang kan uitlaten, en je onder de MRI moet! Ik gebruik hem voor mijn tragus. Het voetje achteraan is ook minder opvallend voor moest je uw piercing net iets minder opvallend willen (werk,...)

Pages