Bioplast Labret Retainer

Bioplast

Bioplast labret retainer
  • Size
    1,2 mm
  • Ball Size
    2,5 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95

Description

Labret piercing retainer made of Bioplast, specially suited for temporary wear during a surgical procedure or when you simply need to make your piercings less visible. The retainer measures 1,2 mm in thickness and comes with a small, removable disc.
Brand: 
Bioplast
Productcode: 
26002
Colour: 
Clear
Material: 
Bioplast

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.326925
Average: 4.3 (52 votes)

Rating

52 reviews

8,7
4.5
Perfect voor wanneer een piercing niet mag op het werk.
4
Goede oplossing voor als je piercing niet zichtbaar mag zijn voor school/werk. Ik gebruik het voor mijn helix als ik mijn uniform aan doe. Het is wel moeilijk in te krijgen.
5
Ideaal voor wanneer je met een gefrustreerde piercing zit die je niet te lang kan uitlaten, en je onder de MRI moet! Ik gebruik hem voor mijn tragus. Het voetje achteraan is ook minder opvallend voor moest je uw piercing net iets minder opvallend willen (werk,...)
4.5
Gebruikte hem als retainer voor een operatie, maar hij viel de dag van te voren onder de douche eruit en door het putje. Oeps.
4.5
Eerste indruk is erg goed. Ik vind het heel handig voor mijn Monroe piercing. Hij is goedgekeurd door mijn baas en het staafje van 6mm past mij precies. Ik had geen last bij het indoen, enkel het eruit trekken van de insert is bij de ene keer wat lastiger dan de andere, maar dat valt wel te overzien. Ik heb zelf een insert met glittertje die er in past om snel mee terug te wisselen na het werk. Dit is mijn eerste bioplast labret en het is toch wel zoveel prettiger voor de binnenkant van je mond! Erg tevreden tot nog toe, zeker voor de naar mijn mening goedkope prijs. Ga waarschijnlijk wel een reserve halen binnenkort!

Pages