Fake Helix Ring - Single Ring

Fake Helix Ring - Single Ring
-+
Quantity & price per piece
2,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Not ready for a real piercing yet? Give these babies a try! The Fake Helix Ring is made of surgical steel and can be easily clasped around the helix of your ear. Perfect for a night out or when you're in need for a quick change!
Productcode: 
27200
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.47059
Average: 4.5 (17 votes)

Rating

17 reviews

8,9
5
Toppertje, meerdere mensen zagen niet dat hij nep was. Ik had deze gekocht om te kijken waar ik mijn volgende piercing ga zetten, maar ik blijf deze ook als extra earcandy gebruiken want het is gewoon een mooi ringetje!
4
Ik gebruik deze als neusring of septum. Zit redelijk comfortabel en blijft goed zitten! Hij lijkt net echt.
5
Ik gebruik deze als een neusring, omdat ik niet tegen echte piercings kan. Ik heb al verschillende nep ringetjes gehad voor mijn neus, maar deze is echt de allerbeste! Blijft goed op zijn plek zitten, lijkt net echt en je hebt er verder geen last van :-)
4
Ik gebruik dit sieraad als lipring en hij blijft heel goed zitten. Je ziet bijna niet dat hij nep is! Ik had hem gekocht als nep helix, maar daar is hij helaas te groot voor.
4
Ik gebruik dit sieraad als neuspiercing en hij blijft verrassend goed zitten! Na een tijdje merk je niet meer dat er iets in je neus zit, en ze zien er gelukkig niet fake uit! Voor een helix piercing zit hij bij mij veel te los.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.