Fake Helix Ring - Single Ring

Fake Helix Ring - Single Ring
-+
Quantity & price per piece
2,95
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Not ready for a real piercing yet? Give these babies a try! The Fake Helix Ring is made of surgical steel and can be easily clasped around the helix of your ear. Perfect for a night out or when you're in need for a quick change!
Productcode: 
27200
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.47222
Average: 4.5 (18 votes)

Rating

18 reviews

8,9
4.5
Ik gebruik het ringetje vooral om te kijken of een helixpiercing leuk zal staan en om de juiste positie te bepalen. Daar is het heel handig voor, maar ik zal het niet als versiering kunnen dragen omdat het daar niet goed blijft zitten. Als neusring zit het bij mij niet echt lekker helaas en knelt het. Mijn neusvleugel is er waarschijnlijk iets te dik voor. In m'n onderlip zit het beter.
5
Toppertje, meerdere mensen zagen niet dat hij nep was. Ik had deze gekocht om te kijken waar ik mijn volgende piercing ga zetten, maar ik blijf deze ook als extra earcandy gebruiken want het is gewoon een mooi ringetje!
4
Ik gebruik deze als neusring of septum. Zit redelijk comfortabel en blijft goed zitten! Hij lijkt net echt.
5
Ik gebruik deze als een neusring, omdat ik niet tegen echte piercings kan. Ik heb al verschillende nep ringetjes gehad voor mijn neus, maar deze is echt de allerbeste! Blijft goed op zijn plek zitten, lijkt net echt en je hebt er verder geen last van :-)
4
Ik gebruik dit sieraad als lipring en hij blijft heel goed zitten. Je ziet bijna niet dat hij nep is! Ik had hem gekocht als nep helix, maar daar is hij helaas te groot voor.

Pages