Click Ring - Twisted Wire

AOP

  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
7,95

Description

The perfect click rings for your cartilage piercings! This click ring is made of surgical steel and set with a cool pattern at the bottom that adds an nice touch to your piercings. Our click rings are perfect for helix piercings, septum piercings and all kinds of other piercings and very easy to use. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. Simply open the ring, insert it into your piercing and click it shut. Done!
  • Easy to use click ring for your piercings
  • Made of surgical steel
  • Set with a nice pattern at the bottom of the ring
  • Available in 1,2 mm
  • Available in different diameters
Brand: 
AOP
Productcode: 
28303
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.833335
Average: 3.8 (15 votes)

Rating

15 reviews

7,7
5
Het was eventjes wat gedoe om hem in te krijgen omdat de sluiting steeds ernaast zat maar nu hij eenmaal zit is het denk ik wel mijn nieuw favoriet ringetje. Mooi subtiel maar toch opvallend genoeg door het twisted wire design. Overigens heb ik van de ribbeltjes geen last als die per ongeluk door het gaatje schuiven maar dat komt misschien ook wel omdat mijn piercing al 11 jaar oud is en met 1,6mm is gezet terwijl dit ringetje 1,2mm is.
3
Had hem gekocht als Septum piercing omdat het gedraaide staal erg mooi is. Doordat het puntje van de clicker aan de lange boog zit (die je door het gaatje moet steken) prikt het en is het erg vervelend. Kan hem dus niet als Septumpiercing gebruiken. De grootte (8 mm) staat hier buiten, want ik krijg kleine ringetjes wel dicht met wat gepriegel. Ik gebruik hem nu als oorbel.
3.5
Hele mooie piercing! Het twisted wire is subtiel, dus niet zo schreeuwerig, maar wel even net een aparte touch :) De ring klikt makkelijk open en dicht, dus hem in doen is weinig moeite. Helaas kon ik hem er na een week weer uithalen, omdat mijn gaatje toch nog niet zo geheeld was en door het ribbelige staal wat geïrriteerd was geraakt.
4.5
Ik heb ze afgelopen week besteld en de dag erna natuurlijk al in huis. Het was even puzzelen om ze zelf weer dicht te krijgen(ze zitten in mijn oorlel), maar nu ze erin zitten wil ik ze er niet meer uit. Ze zien er mooi uit en denk er over na om er ook een voor mijn septum te bestellen :)
4.5
Super goede kwaliteit, zit mooi en handige sluiting. Hij is nog nooit open gegaan en heb hem al ongeveer 2 maanden in. Heb er ook al mee gezwommen. Vind hem vooral leuk omdat het net iets anders is dan een gewoon ringetje. Zeker een aanrader!

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.