Click Ring - Twisted Wire

AOP

  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
7,95

Description

The perfect click rings for your cartilage piercings! This click ring is made of surgical steel and set with a cool pattern at the bottom that adds an nice touch to your piercings. Our click rings are perfect for helix piercings, septum piercings and all kinds of other piercings and very easy to use. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. Simply open the ring, insert it into your piercing and click it shut. Done!
  • Easy to use click ring for your piercings
  • Made of surgical steel
  • Set with a nice pattern at the bottom of the ring
  • Available in 1,2 mm
  • Available in different diameters
Brand: 
AOP
Productcode: 
28303
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.97059
Average: 4 (17 votes)

Rating

17 reviews

7,9
5
Het sluitinkje ging wat lastig maar inmiddels zitten ze er al 1,5 jaar in en nooit problemen mee gehad! Mooi subtiel, je ziet wel dat het iets anders is dan een glad ringetje maar niet erg opvallend. Erg leuk!
5
Het is een super mooie en fijne piercing. Ik had hem heel gemakkelijk in en de piercing blijft ook goed vast, zelfs tijdens sporten!
5
Het was eventjes wat gedoe om hem in te krijgen omdat de sluiting steeds ernaast zat maar nu hij eenmaal zit is het denk ik wel mijn nieuw favoriet ringetje. Mooi subtiel maar toch opvallend genoeg door het twisted wire design. Overigens heb ik van de ribbeltjes geen last als die per ongeluk door het gaatje schuiven maar dat komt misschien ook wel omdat mijn piercing al 11 jaar oud is en met 1,6mm is gezet terwijl dit ringetje 1,2mm is.
3
Had hem gekocht als Septum piercing omdat het gedraaide staal erg mooi is. Doordat het puntje van de clicker aan de lange boog zit (die je door het gaatje moet steken) prikt het en is het erg vervelend. Kan hem dus niet als Septumpiercing gebruiken. De grootte (8 mm) staat hier buiten, want ik krijg kleine ringetjes wel dicht met wat gepriegel. Ik gebruik hem nu als oorbel.
3.5
Hele mooie piercing! Het twisted wire is subtiel, dus niet zo schreeuwerig, maar wel even net een aparte touch :) De ring klikt makkelijk open en dicht, dus hem in doen is weinig moeite. Helaas kon ik hem er na een week weer uithalen, omdat mijn gaatje toch nog niet zo geheeld was en door het ribbelige staal wat geïrriteerd was geraakt.

Pages