Complete titanium stretch kit - 2 Tunnels + Taper

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 42,95

Description

Earlobe stretching made easy with this kit! Inside the kit you'll find two titanium tunnels with a matching steel taper which can be screwed to the tunnels. Together with the supplied True Jelly (sterile stretching gel) you'll easily stretch your lobes and bring the tunnels in place in one single movement. After this you simply unscrew the taper, close the tunnels and wait until your lobes are fully healed. Don't forget, stretching must be done slowly and without any pain. Stretch in small increments with a maximum of 1 millimeter each time. Wait 4 to 6 weeks until you stretch again.
  • Insertion pin which screws to the tunnels
  • Hypoallergenic material
  • Sterile stretching gel included
  • Sizes with 1mm increments
Brand: 
AOP
Productcode: 
30028
Coating: 
P.V.D. Black
Colour: 
Black
Material: 
Titanium
Flare: 
Screw fit
Threading: 
Internally Threaded

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.666665
Average: 4.7 (3 votes)

Rating

3 reviews

9,3
5
Een super stretch set voor het oprekken van je oren. Ik kan het iedereen aanbevelen en ondanks de dure aanschafwaarde is het meer dan waard! Jaren geleden stretchte ik mijn oren met een losse taper en single flared plug van chirurgisch staal. Dit was elke keer een gedoe om na de taper de plug erin te doen bij het stretchen. Wanneer dit niet lekker ging merkte je dit gauw met onnodig pijn en langer genezing tijd als gevolg. Ook had ik door op jong leeftijd oorbellen dragen een nikkel allergie ontwikkeld. Ook dit gaf uiteindelijk problemen bij het stretchen. Na jaren twijfelen ben ik deze super handige stretch set tegen gekomen. Titanium is misschien duurder dan chirurgisch staal, maar het is nikkel vrij. Door dat je de tunnel vast schroeft aan de taper gaat super makkelijk. Ook fijn dat er een steriel glijmiddel mee wordt geleverd. Tip! Veeg je handen goed af met een schone pluis vrije doek en doe dit ook bij de taper. Hierdoor kan je makkelijk de taper af schroeven en de achterkant er weer op schroeven. Nu weer 4 -6 week wachten voor de volgende maat!
5
Ik vind ze in een woord geweldig. Ik ben bezig met het stretchen van 't gaatje boven mijn gestretchte oorlel. Maar omdat ik 'n sieraad er nog niet zonder hulp van een taper/insertion pin in krijg heb ik deze gelukkig kunnen bestellen. Zou willen dat juist dit sieraad er in alle maten zou zijn. Vind 't ook fijn dat deze niet zo lang zijn als de bullet plugs. Daar had ik 's nachts vaak last van als ik op 't oor lag. Of ik hier ook last van ga hebben zal ik vannacht achter komen. En aangezien ik de stretch koorts weer heb (en waarschijnlijk ook wel terug zal blijven komen) ga ik er vanuit dat dit ook niet 't laatste gaatje zal zijn dat ik na 't zetten zal stretchen.
4
Voor de 2e keer besteld en erg tevreden over! Beetje moeite met de achterkant van de tunnels, maar erg prettig!

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.