Complete titanium stretch kit - 2 Tunnels + Taper

AOP

Complete titanium stretch kit - 2 tunnels + taper
-+
Quantity & price per piece
From 37,95

Description

Earlobe stretching made easy with this kit! Inside the kit you'll find two titanium tunnels with a matching steel taper which can be screwed to the tunnels. Together with the supplied True Jelly (sterile stretching gel) you'll easily stretch your lobes and bring the tunnels in place in one single movement. After this you simply unscrew the taper, close the tunnels and wait until your lobes are fully healed. Don't forget, stretching must be done slowly and without any pain. Stretch in small increments with a maximum of 1 millimeter each time. Wait 4 to 6 weeks until you stretch again.
  • Insertion pin which screws to the tunnels
  • Hypoallergenic material
  • Sterile stretching gel included
  • Sizes with 1mm increments
Brand: 
AOP
Productcode: 
30033
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium
Flare: 
Screw fit
Threading: 
Internally Threaded

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.710525
Average: 4.7 (19 votes)

Rating

19 reviews

9,4
4.5
Ik kon nergens tapers vinden voor 11mm dus toen ik het hier tegenkwam was ik erg blij. Het is wat duurder dan dat ik normaal zou betalen voor tapers maar toch beter dan een blowout. Had de taper iets te vast geschroefd de eerste keer dus kreeg de tunnel er niet van af maar hield de 2e iets losser en die ging perfect.
4.5
Werkt zeer comfortabel; stretchen van 7mm naar 8mm ging zonder problemen.
4.5
Zeer aangenaam om in te doen, makkelijk dat het juweel er ineens inzit zonder te prutsen. De titanium taper is wel iets zwaarder dan een acryl maar glijdt zeer soepel. De inwendige schroefdaad is ook zeer aangenaam en steekt niet bij het inschuiven.
5
Super snel erin, alleen het vastschroeven vergde voor mij nog wel wat tijd. Verder super netjes en mooi om te zien en erg blij ermee.
5
Vergeet vooral niet de achterkant van de tunnel af te schroeven.. Dat had ik niet door! (Bloos!) Geweldig geholpen via de mail. Top!

Pages