Glass Stretch Plug

Glass Stretch Plug
-+
Quantity & price per piece
From 7,95

Description

Little stretch-miracles, these glass stretch plugs! This comfortable stretch plug is made of black glass with a domed back and flat front end. Specially designed with stretching in mind, these stretch plugs come in a vast range of sizes, increasing per 0,5 mm. Perfect for stretching cartilage that needs a more gradual stretching method, but these stretch plugs are perfect for any kind of tissue that needs to be stretched at a more gradual pace. No taper or insertion pin needed!

How to use: take a bit of True Jelly to lube up the piercing and your stretch plug and gently push the stretch plug through your piercing. The plug features a small groove to contain the o-ring, but when done gently this will not interfere with the stretching process.

Wearable surface is measured between o-ring and back flare.

Productcode: 
30050
Wearable length: 
10 mm
Colour: 
Black
Material: 
Glass
Flare: 
Single Flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (5 votes)

Rating

5 reviews

10,0
5
Perfect om mee te stretchen. Zitten lekker, ook met koud weer.
5
Ben heel blij met deze glazen plugs. Deze glazen plugs zijn goed geschikt om je lippiercings mee op te rekken. Ik had eerst een metalen plug en begon het tandvlees pijn te doen. Ik zit nu op 9 mm
5
Ik heb deze op 4mm besteld. Deze zijn, in tegenstelling tot een vergelijkbare plug van een ander merk, wel precies 4mm en niet nog een paar tiende mm dikker. Ook fijn dat deze plug een groefje heeft voor de o-ring. Helaas is van deze plug wel het draagvlak iets te lang voor mij. Maar ik zag deze ook beschikbaar zijn in halve maten, dus ze gaan zeker nog is besteld worden!
5
Echt superplugjes! Mijn oren wilden moeizaam van 3 naar 4 mm, maar deze gingen er, samen met True Jelly, als boter in! Staan ook mooi en dragen comfortabel, ook tijdens het slapen.
5
Ik ben één van de ongelukkige mensen met extreem onflexibele gaatjes. Om even een beeld te schetsen: Ik zat 3,5 jaar op 3mm, en 4mm ging er alsnog met geen mogelijkheid in. Ik deed aan de taping method om van 3 naar 4 te komen, maar dat ging ook met veel te veel moeite, dus nu eindelijk besloot ik een half-maatje te bestellen (4,5mm in dit geval) en hij ging er als boter in!! Lengte is niet te lang en niet te kort, en je slaapt er makkelijk mee. Super!! Ga zeker meer bestellen.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.