Tribal Lotus Tunnel

-+
Quantity & price per piece
From 2,95

Description

Dazzling tunnels for stretched piercings! These beautiful tunnels are made of surgical steel and feature a detachable back side. The front flare is decorated with a lovely lotus pattern. The back side of these tunnels unscrews, which makes these tunnels very easy to insert. Beautiful tunnels that will make your stretched ears look amazing!
  • Made of surgical steel
  • Beautiful tunnels, perfect for stretched earlobes
  • Available in three different colors
  • Back side unscrews, easy to insert and no o-rings needed
  • With gorgeous lotus pattern
Productcode: 
30146
Wearable length: 
6 mm
Colour: 
Rose gold
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Screw fit

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.3125
Average: 4.3 (8 votes)

Rating

8 reviews

8,6
5
Hele mooie plugs en makkelijk in te doen!
2.5
Ik houd van een wat groter uitziende plug, en met 10mm lijkt het al aardig wat. Minpunt is dat ik dacht dat je er doorheen kunt kijken, maar dat kan dus niet. Ander minpuntje is dat ik de schroefrandjes heel scherp vind (ik heb die van de jewelled tunnel erop gedraaid, die zijn ronder). Ze zijn zwaar, dat is een plus. Ze geven wel groen af. Dat is weer een min.
5
Mooie kleur, makkelijk in te doen, zeer tevreden.
4
Erg mooi van kleur. In het begin leken ze zwaar maar dit valt erg mee! Ze staan mooi in m'n oor en zitten fijn. Je moet hem sluiten met zo'n draai ringetje en daarin ben ik helaas niet zo goed... dat vind ik het enigste minpuntje.
4
Deze tunnels draag ik met veel plezier. Ze zijn erg mooi en zitten prima! Echter is het schroefdraad wat scherp afgewerkt, waardoor ik de tunnels enkel voor oudere stretches zou aanraden.

Pages