Lotus Eyelet

  • Size
    25 mm
-+
Quantity & price per piece
9,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Lovely, brass tunnels for stretched piercings! These beautiful eyelets are made of shiny surgical steel with a gold colored coating for that ultimate vintage look. The front flare is decorated with wonderful lotus-shaped details and a synthetic opal inlay that gives these plugs their unique and delicate look! The eyelets are double flared, so no o-rings needed. Beautiful tunnels that will look great in your stretched earlobes.

  • Made of surgical steel with gold colored coating
  • Beautiful tunnels, perfect for stretched earlobes
  • With colorful opal inlay
  • Double flared, no o-rings needed
  • Price per piece
Productcode: 
30203
Wearable length: 
9 mm
Coating: 
P.V.D. Gold
Colour: 
Gold
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (3 votes)

Rating

3 reviews

10,0
5
Ik heb deze in 25mm. Zit supergoed en is gemakkelijk in te brengen. Fijne lijnen en prachtige roze steen. De mooiste in mijn collectie waar ik ook veel complimenten over krijg!
5
Hele mooie tunnels! Ik krijg veel complimentjes over deze. Ze zijn zo schattig: soms zijn mensen zelfs verbaasd dat het tunnels zijn ;-) Met een o-ringetje passen ze perfect en ze zijn ook nog eens erg comfortabel om in te slapen. Omdat ik ze zo graag draag zijn ze wel een beetje hun kleur aan het verliezen, dus wie weet op den duur misschien tijd voor een paar fresh lotustunnels. Thanks guys!
5
Netjes geleverd, ook in Belgie. Hij is mooi, precies zoals verwacht. Maar ook al is het double flared, ik heb er toch een o-ring achter geplaatst want had nog de helft aan ruimte over. Hij is niet groter dan anderen maar toch heb ik veel ruimte over. Zonder o-ring hangt hij erg naar voren. Ik zal wel dunne oorlelletjes hebben denk ik :D Zo is het ook opgelost dus ben tevreden.