Mandala Plug With Opal

  • Size
    12 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Gorgeous plugs for your stretched earlobes! These beautiful plugs are made of glossy steel. The front flare is decorated with wonderful details and set with a synthetic opal stone that gives these plugs their unique and graceful look. The plugs are double flared, so no o-rings needed to keep this jewelry in place. Beautiful plugs that will look great in your stretched piercings!
  • Made of surgical steel
  • Beautiful plugs, perfect for stretched earlobes
  • Double flared, no o-rings needed
  • Price per piece
Productcode: 
31069
Wearable length: 
9 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.346155
Average: 4.3 (13 votes)

Rating

13 reviews

8,7
5
Hele mooie, kwalitatieve plugs met prachtig subtiel opaal in het midden. De draagbare lengte is iets of wat ruim maar omdat de plugs double flared zijn blijven ze bij mij toch erg goed zitten!
4
Zeer fijne plugs om te dragen. Ook vind ik ze er erg leuk uitzien! Mijn vriendinnen geven er alleen maar complimenten over. :) Ik heb wel net iets te veel draagbare ruimte (heb vrij dunne lobes) maar het stoort niet!
3
Mooie plugjes, niks mis mee. Ik vind ze alleen wat klein, maar dat is een kwestie van smaak.
2.5
Zitten comfortabel en zijn mooi, maar jammer genoeg is bij mij 1 van de plugs al lelijk geworden. De zwarte 'tekening' is er van af.
4
Super fijne plugs! Ze zijn wel wat aan de lange kant voor mijn dunne oorlel, maar met een doorzichtig O-ringetje aan de achterzijde blijven ze prima op hun plek en gaan steken ze niet aan de voorkant uit. Leuk voor de afwisseling!

Pages