Mandala Plug With Opal

-+
Quantity & price per piece
From 4,95

Description

Gorgeous plugs for your stretched earlobes! These beautiful plugs are made of glossy steel. The front flare is decorated with wonderful details and set with a synthetic opal stone that gives these plugs their unique and graceful look. The plugs are double flared, so no o-rings needed to keep this jewelry in place. Beautiful plugs that will look great in your stretched piercings!
  • Made of surgical steel
  • Beautiful plugs, perfect for stretched earlobes
  • Double flared, no o-rings needed
  • Price per piece
Productcode: 
31069
Wearable length: 
9 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.291665
Average: 4.3 (12 votes)

Rating

12 reviews

8,6
4
Zeer fijne plugs om te dragen. Ook vind ik ze er erg leuk uitzien! Mijn vriendinnen geven er alleen maar complimenten over. :) Ik heb wel net iets te veel draagbare ruimte (heb vrij dunne lobes) maar het stoort niet!
3
Mooie plugjes, niks mis mee. Ik vind ze alleen wat klein, maar dat is een kwestie van smaak.
2.5
Zitten comfortabel en zijn mooi, maar jammer genoeg is bij mij 1 van de plugs al lelijk geworden. De zwarte 'tekening' is er van af.
4
Super fijne plugs! Ze zijn wel wat aan de lange kant voor mijn dunne oorlel, maar met een doorzichtig O-ringetje aan de achterzijde blijven ze prima op hun plek en gaan steken ze niet aan de voorkant uit. Leuk voor de afwisseling!
4
Blij met deze plugs! Zitten goed en zijn heel mooi. Helaas kan ik ze niet voor altijd in want na een weekje krijg ik last van het materiaal waar ze van zijn gemaakt. Maar voor speciale gelegenheden zijn ze prima!

Pages