Brass Eyelet - Lotus Petal

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 6,95

Description

Handmade, brass tunnels for stretched piercings! These beautiful eyelets are made of beautiful brass for that ultimate vintage look. The front flare is decorated with wonderful details that give these plugs their unique and delicate look! The brass eyelets are single flared for easy insertio. Beautiful tunnels that will look great with out handmade brass earrings! Made of genuine brass, wear these tunnels only for short periods of time in your stretched piercings.
  • Handmade of brass
  • Beautiful tunnels, perfect for stretched earlobes
  • Single flared
  • Price per piece
Brand: 
AOP
Productcode: 
31075
Wearable length: 
6 mm
Colour: 
Gold
Material: 
Brass
Flare: 
Single Flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.5
Average: 4.5 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,0
5
Blij met deze mooie tunnels. Ze zitten fijn en zijn heel licht.
5
Super blij met deze tunnels. Ik heb mini oren, dus dat korte draagvlak is wel prettig voor de verandering. Ik draag ze meestal met zilveren hangers, maar los zijn ze ook heel mooi.
5
Deze zijn niet te zwaar om te dragen, blijven mooi zitten en ik heb er al veel complimentjes over gekregen. Ze zijn ook zeer mooi afgewerkt.
4
Ik vind ze prachtig, maar het draagvlak is wel erg kort. Ik denk dat ze daarom minder geschikt zijn voor dikkere oorlellen. Ook bij opgezwollen oren passen ze niet.
4
Supermooie tunneltjes, zien er ook charmant uit! Ze zijn ook licht en makkelijk in te doen. Dat zorgt meteen voor mij voor het enige minpuntje: ik moet het rubber ringetje vrij dicht tegen mijn oor doen om ze er mooi uit te laten zien (ik heb niet zo'n dikke lellen) en dat gaat na een dagje irriteren. Maar alles bij elkaar ben ik toch heel blij met deze tunneltjes!

Pages