Acrylic Stretch Kit

-+
Quantity & price per piece
-50%
12,95
6,48

Description

Looking for the right stretching tools? Well, you found them! All-in-one stretchkit, complete with two tunnels and matching taper. Perfect for stretching your ears to their new size in a safe way! Made of light weight acrylic.

How to use: unscrew the back and from the eyelets. Attach the eyelet to the taper, add a bit of True Jelly to eyelet and taper (one sachet of True Jelly comes with the kit) and gently push the taper through your piercing, right up until the front of the tunnel. Unscrew the taper and screw the back end of the tunnel back in place. Done!
Productcode: 
35006
Wearable length: 
8 mm
Colour: 
Black
Material: 
Acrylic
Flare: 
Screw fit
Threading: 
Internally Threaded

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.4125
Average: 4.4 (160 votes)

Rating

162 reviews

8,8
1.5
De taper is veel te kort, kon mijn oor hiermee onmogelijk stretchen. Maar als het wel te stretchen is geloof ik best dat dit product fijn is. Heb nu eerst nog maar een tussenmaat van een andere taper besteld.
5
18mm inmiddels in. En zoals ik in mijn review zei over de 14mm geldt dat hier ook over. Fijne tunnel. Wel stuk fijner dan de titanium tunnel maar doen het beide goed. Ook dit is zeker een aanrader!
5
Heb deze nu sinds 23 april in huis maar moest even wachten omdat er het een en ander mis ging. Heb deze ook in 14mm gehad en ben er weer net zo tevreden over. Gaan super makkelijk in en uit. Ik hoef de achterkantjes er niet eens vanaf te draaien en dat is ook erg handig. Zeker een aanrader.
4.5
Hele fijne manier om mijn oren mee te stretchen! Meteen een mooi sieraad erin zonder die er nog in te hoeven pielen. Ik was wel blij dat ik de recensies van te voren had gelezen want daardoor heb ik ze meteen van achter naar voren gestretcht en dat ging inderdaad makkelijker met de achterkant van de tunnel erop zetten.
5
Een handig dingetje. Ik schuif ze van achter het oor er in omdat dit makkelijker gaat. Punt-ding eraf schroeven en het ronde dingetje erop. Ze gaan helaas niet verder dan 16mm dus opzoek naar iets anders nu.

Pages