Pressed Flower Plugs

Pressed Flower Plugs
-+
Quantity & price per pair
From
-50%
13,90
6,95

Description

Beautiful pressed flower plugs for your stretched earlobes! These plugs are made of surgical steel with a core of clear resin. Inside the resin you'll find a selection of small, pressed and colored flowers! The plugs are double flared, so no o-rings needed. Supercute piercing jewelry, perfect for stretched lobes!
  • With real, pressed flowers (colors and shapes may vary slightly)
  • Available in 2 different colors
  • Double flared, no o-rings needed
  • Price per pair
Recently stretched or ears that simply aren't that flexible yet? Give your lobes some time to losen up and wait before wearing double flared jewelry!
Productcode: 
35654
Wearable length: 
9 mm
Colour: 
Green
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.0625
Average: 4.1 (8 votes)

Rating

8 reviews

8,1
5
Dit is wat ik noem... #PlugPorn! Ik vind ze geweldig! Zitten heerlijk en vind ze op 14mm erg gaaf! Heel blij weer met m'n AOP aankoop.
2.5
Plugs zijn erg mooi om te zien. Heb ze in 16mm, alle bloemetjes zijn goed zichtbaar. Jammer dat het draagvlak zo groot is waardoor ze gaan kantelen en erg zwaar voelen.
5
Prachtige plugs met een perfecte pasvorm. Toen ik ze zag was ik bang dat de flares te klein zouden zijn, maar ze blijven prima zitten! De bloemen zien er prachtig uit in de plug van 12mm.
5
Zo blij dat ik deze besteld heb!!! Wat een ongelooflijk mooie plugs! Ik heb ze in 16mm en alle bloemetjes passen er mooi in. Wat extra mooi is is als de zon er doorheen schijnt! Kan niet wachten tot ik ze in kan!
5
Dit zijn echt ontzettend mooie plugs. De bloempjes zijn bij 10mm best goed zichtbaar. De plugs zitten prettig en vallen niet uit.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.