Silicone Hydra Eyelet

Kaos Softwear

Silicone Hydra Eyelet
-+
Quantity & price per piece
From
-50%
7,95
3,98

Description

The newest Kaos Softwear additions: Hydra Eyelets! These silicone tunnels are teardrop-shaped and made of high quality silicone. The walls of these eyelets are a bit thicker than those of the Skin Eyelets, but the Hydra Eyelets are still extremely comfortable to wear with the same soft & squishiness that you can expect from Kaos Softwear body jewelry. Double flared, easy to insert and available in different colors. Perfect for stretched earlobes!
  • Teardrop shaped tunnel
  • Soft and flexible
  • Available in sizes from 10mm up to 25mm
  • Genuine Kaos Softwear jewelry
  • Price per piece
Brand: 
Kaos Softwear
Productcode: 
39991
Wearable length: 
8 mm
Colour: 
White
Material: 
Silicone
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.875
Average: 4.9 (4 votes)

Rating

4 reviews

9,8
5
Ze zijn makkelijk in te doen en dragen erg fijn! Blijkbaar vallen mijn oren nu meer op, want krijg geregeld opmerkingen. De ene vindt ze leuk, de ander niet zo. Maar h, I don't care, I love them!
5
Leuke vorm, mooi wit zonder smetjes in het sillicoon. De punt zit nog best lekker en geeft weinig druk.
5
Wat een leuke vorm. Het is weer eens heel iets anders. In het 1e review wordt gezegd dat er druk op het puntje staat, maar ik heb hier geen last van. Wel merk ik dat het materiaal iets dikker is (euhh.... wat ook in de beschrijving boven aan de pagina staat, maar ik bevestig het nog ffe hihi) dan de ronde skin eyelet. Maar verder heb ik hier niks op aan te merken. Ook hoef ik de teardrop niet dubbel te vouwen om hem in m'n oor te krijgen, net als de skin eyelet. Ik hou de onderkant van de eyelet tegen de onderkant in de binnenkant van me oor aan en trek het simpelweg naar beneden waardoor ze er heel makkelijk in schuiven. Wat ik wel aanraad is dat als je droge oren hebt (het gat waar het sieraad in moet) dat je je gaten ffe in smeert met was zalf of gel zodat ze makkelijk in schuiven. Dit zullen (sommige oren) wel kunnen waarderen. Goed fijn in en uit te doen en dragen gevoelloos. Echt een aanrader.
4.5
Ik was heel sceptisch, omdat mijn lellen niet veel "substantie" hebben. Maar ze staan super leuk (love the teardrop look so much!) en dragen best comfortabel. Ik haal er een half sterretje vanaf omdat ik wel merk dat er wel iets van druk op het puntje staat.