Wooden Pendulum Ear Weights

AOP

Wooden Pendulum Ear Weights
  • Size
    13 mm
-+
Quantity & price per pair
-50%
32,95
16,48
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Handmade wooden ear weights with a wonderful shape, perfect for stretched earlobes! These stunning Pendulum Ear Weights are made of smoothly polished wood with a lovely reddish-brown tint. The weights feature a simple yet beautiful shape that really makes your earlobes look amazing. Their weight and shape will keep them perfectly in place. The weights weigh around 25 gram per piece and are suitable for 13 mm piercings or larger. Beautiful organic piercing jewelry that will turn your ears into real eye catchers!!
  • Beautiful hanging styles with a lovely, minimalistic shape
  • Handmade, organic piercing jewelry
  • Made of bloodwood
  • Perfect for stretched lobes
  • Price per pair
Brand: 
AOP
Productcode: 
50039
Total length: 
75 mm
Colour: 
Red Brown
Material: 
Wood

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.5
Average: 4.5 (2 votes)

Rating

2 reviews

9,0
4
Ze zijn echt super mooi. Goeie kwaliteit maar absoluut niet zwaar, dat maakt ze echt comfortabel. Enige puntje is dat ze er erg snel uit glijden, ik heb zelf precies 13mm maar misschien blijven ze beter zitten met een andere maat. Een O-ringetje eromheen is tijdens het dragen dus wel aan te raden!
5
Ze zijn gewoon in één woord geweldig. Ik dacht in eerste instantie dat ze best klein zouden zijn, maar dat is dus echt niet het geval. Heel makkelijk in en uit te doen. Is voor mij wel even wennen i.v.m. dat ik zulke piercing sieraden niet gewend ben qua grote en gewicht. maar da's ook echt alles. Ik had er 2 van die plastic bewaar bakjes bij besteld, omdat ik dus dacht dat ze klein waren en wel zouden passen, maar helaas ze passen dus niet. Dus dat is wel even een oplettertje :-) Verder super tevreden, en dit zullen dan ook niet de laatste zijn die ik bestel! Thnx @alloverpiercings voor deze prachtige juweeltjes.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.