Sono Wood Spiral

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 5,95

Description

Beautiful spiral for your stretched earlobes! This lovely sono wood Spiral is made of smoothly polished wood. The weight and shape of this spiral will keep it perfectly in place. Beautiful organic piercing jewelry that will turn your ears into real eye catchers!!
  • Made of sono wood
  • Perfect for stretched lobes
  • Light and comfortable
  • Price per piece
Brand: 
AOP
Productcode: 
51252
Total length: 
44 mm
Colour: 
Dark Brown
Material: 
Wood

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.666665
Average: 4.7 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,3
3
Erg mooie spiraal. Hou van de warme kleur en hij is erg licht. Helaas BRAK hij vrijwel direct toen ik hem (voorzichtig) in mijn oor stopte. Dit was nog voor ik kracht had gezet... Jammer.
5
Erg mooie spiraal. Super blij mee :D Ik liet hem alleen 1x vallen, gelukkig superlijm in huis :P ( wel breekbaar)
5
Hele mooie spiraal! Zit heel fijn en voelt licht.
5
Heel erg tof dit sieraad. Ik heb vaak het probleem met hout dat het mijn oren zo snel uitdroogt en dan gaat jeuken (smeren/olin helpt, maar vergeet ik vaak) maar met deze totaal niet! Super classy, stoer en comfortabel. Staan prachtig en krijg er veel positieve reacties op, ook van mensen die meestal wat minder positief over tunnels zijn!
5
ongelofelijk wat 'n sieraad. Ik heb er eerlijk gezegd geen woorden voor om te omschrijven wat voor sieraad dit is. ik vind dat het voor een groot gedeelte voor zichzelf spreekt. een niet alledaagse aparte vorm, echt iets wat je opgerekte oorlellen op doen vallen. ik zelf hou echt van donker sprekende kleuren. ze blijven goed zitten en zijn ontzettend licht in het dragen. maar niet zo licht dat je ze amper voelt zitten. toen ze net op de site kwam twijfelde ik heel erg of het wel iets zou zijn. dit heeft een paar dagen geduurd en heb ze toen toch maar besteld. gisteren besteld en zoals normaal vandaag binnen gekomen. en ze hebben mijn verwachtingen meer dan overtroffen. EEN ECHTE AANRADER VOOR IEMAND DIE EENS WAT ANDERS EN SPECIAALS WIL.

Pages