Amethyst Plug

Diablo Organics

Amethyst Plug
-+
Quantity & price per piece
From 5,95

Description

Beautiful stone sets the base for these comfortable plugs. Diablo Organics knows how to turn precious materials into brilliant jewelry. These double flared plugs are made of amethyst and polished to a high sheen, to make the stone really, really stand out. Double flared, so you won't be needing any o-rings to keep the jewelry in place.
Brand: 
Diablo Organics
Productcode: 
55118
Wearable length: 
10 mm
Colour: 
Purple
Material: 
Stone
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.241935
Average: 4.2 (31 votes)

Rating

31 reviews

8,5
5
Ik vind ze zo ontzettend mooi! Ik heb voor de paarse en opalite gekozen. Ik kan niet wachten om de opalite in te kunnen. Het is even wennen aangezien ze dubbel flared zijn, maar behalve dat zijn ze echt super mooi!
5
Fantastische plugs, enorm mooie kleur en passen ook perfect. De eerste paar minuten is het gewicht even wennen, maar nadien merk je niet meer dat je ze in hebt! Prachtig! <3
2.5
Waren erg mooi maar de kleur verschilde best wel van de foto, dus toch terug gestuurd. Wel heel blij met de licht roze.
4
Prachtige plugs, zitten heel lekker en de kleur is heel mooi. Ik geef ze geen 5 sterren omdat de flare voor mij wat klein is; er is er weleens een uit mijn oor gevallen in bed. Maar mijn oren zijn dan ook net elastiek :P
5
Groot fan van deze plugs! Ik heb ze in diverse maten en verschillende soorten steen gehad, maar deze van amethyst in 19mm zijn tot nu toe de mooiste. Superglad en comfortabel, een prachtige kleur en een prettig gewicht. Draag ze dagelijks!

Pages