Tapered Insertion Pin

Tapered insertion pin
-+
Quantity & price per piece
From
-50%
3,95
1,98

Description

Tapered insertion pin made of surgical steel. Insertion pins are the perfect tools for stretching a piercing or inserting new jewelry. Each insertion pin is slightly larger than the listed size in order to secure a flush fit with the matching jewelry.
Productcode: 
57100
Total length: 
50 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.47436
Average: 4.5 (195 votes)

Rating

196 reviews

8,9
4
Hele soepele methode. Zeker het geld waard! Ik heb hem gebruikt bij de maten 7mm en 9mm omdat ik geen stappen oversla, en deze er wel in die maten is.
4
Gebruik ze tot nu toe (10mm) om te stretchen, prettig in gebruik in zowel de kleine ''beginmaatjes'' als in 10mm. Op naar de 20 ;-)
5
Met deze kan je fijn en makkelijk stretchen. Ik gebruik hem al vanaf het begin en is echt een aanrader.
5
Ik ben blij dat ik uiteindelijk was overgestapt naar de insertion variant, veel fijner om je plug in te doen na het stretchen! Op grotere maten wordt hij een beetje lomp en zwaar.
3.5
Heel fijn dat hij er in 7mm is! Ik sla liever geen grote stappen over, dus op deze manier kon ik makkelijker van 6 naar 7 naar 8 mm (natuurlijk niet op de zelfde dag of zelfs in de zelfde maand). Ik heb hem net binnen gekregen en gebruikt, ging heel soepel maar omdat hij net iets groter is dan de 7 mm heb ik m er van achter in gedaan, en dan de nieuwe single flaired plug er op geschoven en dat werkt even goed zonder dat je groter dan nodig hoeft te strechen. Een beetje duur maar goede qualiteid dus ik ben tevreden!

Pages