Size Buddy

-+
Quantity & price per piece
1,25
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Need to know your piercing size? Check it with your Size Buddy! The All Over Piercings Size Buddy is a small card made of clear acrylic that allows you to check your piercing size, the easy way. Simply place your piercing jewelry on the best matching shape and check the needed size off the pre-printed chart. Our Size Buddy is shaped like a standard credit card, so take 'm with you wherever you go!
Productcode: 
57800

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.617645
Average: 4.6 (17 votes)

Rating

17 reviews

9,2
4.5
Ik had deze mee besteld omdat ik altijd vergeet hoe lang mijn staafjes zijn, maar ik merk dat ik deze ook vaak gebruik om de gauges op te meten! Nu dat ik dit kaartje heb kan ik niet meer zonder! Ook erg fijn dat er een gebogen maattabel op staat, want het is erg fijn dat ik mijn rook sieraden op kan meten. Wat ik wel jammer vond is dat het gaatje van 1,2mm kleiner is dan 1,2mm, want al mijn 1,2 sieraden passen er niet in waardoor ik denk dat het 1mm is, maar als het staafje te lost in de 1,6 zit dan weet ik nog steeds dat het 1,2 is, waardoor het kaartje in principe zijn werk wel gewoon doet!
5
Super useful tool that I didn't know I needed! Came super fast and packed really well. Thank u!
5
Dit is zo handig, al is het alleen al om je piercings weer te ordenen na het schoonmaken. Dit geldt helemaal als er verschillende sieraden van verschillend formaat worden gebruikt.
4.5
Handig meetkaartje voor piercings en ook voor normale oorbellen om bijvoorbeeld het draagvlak te bepalen of te kijken hoe groot het knopje/steentje/enz wat erop zit, is. Alleen een beetje onhandig dat het gat van de 1,2mm niet rond maar vierkant is.
4.5
Verschrikkelijk handig! gaat niet snel stuk, echt een must have! Enkel jammer dat bij mij er geen gat in het plastic zit op de plek waar eigenlijk de 1.2 mm zou moeten zitten, welke ik toch ook eigenlijk vaak nodig heb. verder gewoon super handig!! En niet duur.

Pages