Easypiercing - Complete Aftercare Kit

Médical Body Art

Easypiercing - Complete Aftercare Kit
-+
Quantity & price per piece
18,95
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Easy to use! Complete aftercare set from the Easypiercing® range made by Médical Body Arts. This complete aftercare kit contains the antibacterial spray, saline spray and antibacterial cleansing gel from Médical Body Arts. All you need to keep your piercings clean and allow them to heal well! Always use the spray cans in an upright position.
Brand: 
Médical Body Art
Productcode: 
58015

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.69512
Average: 4.7 (41 votes)

Rating

41 reviews

9,4
5
2 jaar lang lopen klooien met mijn tepelpiercings niks hielp. Ik wou ze er bijna uit halen. Maar toen zag ik dit product. Dacht dit is mijn laatste hoop. Wauw wat een geweldig spul. Na een paar dagen al resultaat. En geen ontstoken piercingen meer. Na 3 weken gebruik ik het nu om de dag. En het gaat nog steeds goed! Wat een top spul!!
5
Was in m'n slaap tegen m'n nieuwe neuspiercing gestoten en zat daarna met een rode bult die maar niet wegging. Heb eerst twee weken Fix geprobeerd, maar kreeg niet de indruk dat de bult minder werd. Ben hierna overgestapt op deze verzorgingsset en die werkte wel; na twee weken reinigen met de foam en de zoutoplossing is de bult bijna weg. Vind de flacons wat aan de kleine kant maar zoals het er nu naar uitziet is de inhoud voldoende - en inderdaad makkelijk mee te nemen. De antibacterile oplossing heb ik nog niet gebruikt. Super snelle levering btw! Thanx!
5
Ik heb sinds een paar maanden een Daith piercing alleen heb ik vaak last van ontstekingen aan mijn rechteroor (waar de piercing zit). Met alleen zeezout kreeg ik het niet goed onder controle maar met dit setje is het zo weer over! Echt top! En ook nog eens een mega snelle levering. S' middags besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd. Top service!
5
Werkt echt super fijn!
5
5 maanden geleden mijn tepels laten piercen en heel veel problemen gehad met het genees proces. Ik gebruik nu dit easy piercing pakket twee weken en alle problemen zijn weg. De piercings zijn super mooi genezen. Ik hou ze er nog steeds schoon mee.

Pages