Titanium Ball

AOP

Titanium Ball
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Affordable quality and easy to insert! These beautiful piercing balls are made for internally threaded jewelry and perfect for all kinds of piercings. Made of titanium and perfect for all kinds of piercings!
  • Top quality piercingjewelry
  • Made of titanium
  • For Internally Threaded Jewelry (thread measures 0,8 mm in thickness)
Brand: 
AOP
Productcode: 
61080
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium
Threading: 
Internally Threaded

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.4
Average: 4.4 (5 votes)

Rating

5 reviews

8,8
4
Simpel, maar goed. Vier sterren omdat de balletjes alleen op AOP staafjes passen, en bijvoorbeeld niet op de staafjes die m'n piercingshop gebruikt.
5
Good quality, simple titanium ball. Good value for money.
5
Ik werd een week geleden wakker met een piercing die half uit mijn oor hing omdat het balletje er 's nachts af was gevallen. Mijn piercings groeien heel snel dicht waardoor ik hier van schrok maar gelukkig kon ik het balletje terugvinden. Ik had geen extra balletjes liggen waardoor ik gelijk maar extra balletjes besteld had als ik deze wel een keer echt kwijt raak. Er valt niet veel te zeggen over de balletjes zelf, deze zijn gewoon simpele titanium balletjes van goede kwaliteit. Ik raad deze zeker aan omdat het altijd handig is om extra balletjes te hebben. Ik heb er 1 van 4mm en 1 van 2,5mm besteld, en natuurlijk is de 4mm makkelijker om er op te draaien, maar dat lijkt me wel voor de hand liggend. Als je moeite hebt met het installeren van balletjes koop dan een grotere maat. Houdt er wel rekening mee dat deze balletjes alleen op AOP staafjes passen.
5
Heerlijk subtiel die kleine balletjes! Soms wil je gewoon een subtiel juweeltje en daarvoor zijn deze kleine maatjes ideaal.
3
Leuke balletjes, maar best moeilijk om maat 2.5 zelf er op te krijgen. Nu 4mm besteld. Hopelijk gaat dit makkelijker.