Internally Threaded Labret Stud - Triple Dots 3mm

AOP

Internally Threaded Labret Stud - Triple Dots
  • Size
    1,2 mm
  • Ball Size
    3 mm
-+
Quantity & price per piece
7,95

Description

Affordable quality and easy to insert! This beautiful piercing jewelry is fitted with an internal thread and perfect for all kinds of piercings. Features a lovely, triple dot accessory to make your piercings look even more awesome. Made of titanium, perfect for sensitive skin that might react to nickel. Internally threaded piercing jewelry is super easy to insert and very comfortable to wear, suitable for all kinds of piercings!
  • Top quality piercingjewelry
  • Made of titanium
  • With lovely Triple Dots accessory, 3 mm diameter in total
  • Internally threaded jewelry, comfortable to wear and easy to insert
Brand: 
AOP
Productcode: 
61302
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium
Threading: 
Internally Threaded

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.92857
Average: 3.9 (7 votes)

Rating

7 reviews

7,9
2
Prachtige piercing maar vrijwel onmogelijk om in te doen. Inwendig schroefdraad (helaas op veel piercings hier) is wat mij betreft een proeve van geduld. Inmiddels 2 avonden bezig geweest deze in te krijgen, nog niet gelukt. Ik zou dit product graag in de shop zien als ouderwets opschroef 'balletje'.
4.5
Opdraaien vereist enige oefening, maar na verloop van tijd zo gedaan. Heel mooi, subtiel en de kwaliteit is goed. Aanrader!
2.5
Hele leuke piercing. Ik heb hem in de 3mm besteld voor mijn tragus maar hij is wel heel subtiel. 4mm zou ook niet misstaan. Na 1 week dragen helaas de opschroef bal verloren. Hij ging vrij gemakkelijk los, ook na stevig aandraaien dus was wel te verwachten.
5
Inderdaad een beetje gepriegel, maar dat is heel normaal voor kleinere balletjes met interne schroefdraad. Te zijner tijd wil ik deze nog laten anodiseren naar een andere kleur dan zilver, maar voor nu staat 'ie superleuk! De meeste andere balletjes die 'anders' zijn, zijn best wel groot, maar deze is klein en subtiel. Ik ben fan!
3.5
Mooie piercing, waarschijnlijk heb ik hem net iets te klein besteld. Ik vond het super lastig om hem in te doen. En een week of 2 later viel hij uit. Toen weer ruim een half uur bezig geweest met het indoen van de piercing.

Pages