Fix

  • Volume
    5 ml
-+
Quantity & price per piece
6,95
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Fix is our very own blend of essential and caring oils, to aid in the healing and care of your piercings. Ingredients such as sweet almond oil, jojoba and calendulan keep your skin soft and moisturised, while tea tree, lavender and sage prevent inflammation of the skin and kill of germs and fungi. How to use: apply a small amount of Fix to your piercing. To stimulate blood flow in stretched earlobes/piercings: gently massage a small amount of Fix into the stretched piercing area. Suitable for daily use.
Productcode: 
58021

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.59394
Average: 4.6 (165 votes)

Rating

165 reviews

9,2
5
Ik gebruikte dit vroeger al voor mijn oorpiercings maar was vergeten hoe enthousiast ik daarover was die tijd. Nu besteld voor mijn onrustige tepelpiercing. Al ruim 6 weken had ik een vochtbultje en wat wondvocht of pus aan 1 kant. Na de eerste keer aanbrengen zag ik al verschil in grootte van het bultje maar ik dacht misschien is het toeval. Na de tweede keer was het bultje nog verder geslonken, eigenlijk al gewoon weg. Ik ben zo blij met dit spul. Ik kan er niet overuit dat dit zo goed helpt. Raad het iedereen aan om te proberen!
5
Besteld vanwege alle positieve reacties en overtreft mijn verwachting! Ik kon niet wachten om hem binnen te krijgen en eenmaal ontvangen, heb ik hem meteen in gebruik genomen... gelijk verlichting! Gekocht omdat mijn sieraad een soort van vast te lijken plakken in mijn helende tepelpiercings. Ik was op zoek naar een olie die ik er met een gerust hart op kon smeren. In Fix heb ik die gevonden. De geur? Tja... tea tree... gelukkig hou ik daar wel van, maar snap dat sommigen het wat heftig vinden. Inderdaad is het flesje niet helemaal makkelijk in gebruik, al vind je daar gauw een handigheidje in. Misschien zou een druppelpippet een oplossing zijn, maar hey... ik ben blij! Deze olie mag niet missen in je verzorgingskit!
3
Besteld vanwege de positieve reviews voor het verhelpen van (vocht)bultjes bij piercings. Was in m'n slaap tegen m'n nieuwe neuspiercing gestoten en zat daarna met een rode bult die maar niet wegging. Heb de olie twee weken gebruikt, 's morgens en 's avonds na het reinigen, maar kreeg niet de indruk dat de bult minder werd. Ben hierna overgestapt op de verzorgingsset van Easypiercing (ook te koop bij All Over Piercings) en die werkte wel; na twee weken reinigen met de foam en de zoutoplossing is de bult bijna weg. Vind de olie wel lekker ruiken dus gebruik het voor bijv. droge ellebogen :)
5
Ik had een kraakbeen bultje en gebruik deze olie met de hyginische oplossing voor 2,5 week beide 1 tot 2 keer per dag. Het bultje is nu weg! Had hiervoor zoutoplossing en teatree olie van een andere winkel gebruikt , maar dat werkte niet... Ben super blij dat het weg is!!
5
Ik gebruik deze olie vaak voor wat oudere piercings die nog wel eens opspelen en voor mijn gestretchte oren als ik mijn plugs er weer in doe. Werkt echt top, erg verzorgend.

Pages