Easypiercing - Soft Cleaning Gel

Médical Body Art

Easypiercing - Soft Cleaning Gel
  • Volume
    50 ml
-+
Quantity & price per piece
6,95
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Easy to use! This anti-bacterial aftercare cleansing gel from the Easypiercing® range made by Médical Body Arts comes in a handy spray can and helps to prevent micro organisms and bacteria invade the wound that can disrupt the healing process. Simply apply a small amount with clean hands on wet skin, massage gently and rinse off. Always use the spray can in an upright position.
Brand: 
Médical Body Art
Productcode: 
58012

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.35
Average: 4.4 (10 votes)

Rating

10 reviews

8,7
4.5
Mooi klein, niet duur, enige nadeel was dat t spuit stukje gevoelig is. Na 3 keer gebruiken bleef hij maar schuim door spuiten. Wel zit er nog genoeg in om een poosje verder te kunnen. Ik heb een tepelpiercing 1,5 jaar terug gezet die toch gevoelig bleef. Vaak rood en korstjes en dan weer even wat minder. Door dit spul hier eindelijk vanaf. Ik heb de oranje spray erook bijgehaald voor dagelijks gebruik. Ik word er erg blij van, tis nog een klein beetje gevoelig. Maar praktisch niet meer zichtbaar. Super tof spul!
4
Heb goed en slechte ervaring met de zeep gehad. Heb het op me neus piercing gebruikt die een bultje had. Het irriteerde de piercing alleen maar. Bultje werd roder en dikker. Heb het op me oorlel piercings gebruikt. Had ze al een jaar en ze heelde maar niet. Sinds ik de zeep begon te gebruiken zijn ze heel snel geheeld. Geen discharge meer, niet meer gevoelig. Ben echt versteld en blij ermee.
4
Gekocht voor voor de genezing van mijn conch. Moet eerlijk toegeven dat ik het na één keer niet meer heb gebruikt omdat ik het niet makkelijk in gebruik vond voor deze plek. Vervolgens heb ik het gebruikt voor mijn tepelpiercing die al vrij ver was in het genezingsproces, ik durf dus niet te zeggen of de mouse heeft geholpen. (Ik zou deze persoonlijk niet aanraden voor piercings in het oor.)
4
Ik gebruik deze gel dagelijks voor mijn oorpiercings die ik aan beide kanten heb. Zo handig dat het in een keer kan. Het reinigt snel en ik heb het gevoel dat alle bacteriën meteen weg zijn. Ik koop er altijd gelijk twee zodat ik die voor twee maanden kan gebruiken.
5
Fijn zeepje, schuimt prima en spoelt ook makkelijk weg. Ik geef stiekem de voorkeur aan SimpleCleanse van PunkMedics, maar toegeven dat deze het ook erg goed doet en het flesje nét ietsje makkelijker mee te nemen is.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.