Haarverf en makeup van Manic Panic!

21 May 2015

Update juli 2020: ons assortiment wisselt regelmatig, meerdere van de hieronder genoemde artikelen zijn niet meer in onze shop verkrijgbaar. Check onze website voor de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment! 

 

Of je nu een pasteltintje of liever een intense, felle kleur hebt, met de make up en vegan haarverf van Manic Panic zit je altijd goed! In deze blog vertellen we je meer over de supertoffe artikelen van Manic Panic uit ons assortiment.

De geschiedenis Manic Panic

Het verhaal van Manic Panic begint in 1977, wanneer Tish & Snooky vanuit de allereerste punk boetiek in New York ook het aanbod van felgekleurde haarverf en make up de wereld in brengen. Later, in de jaren '90 schoot de populariteit van Manic Panic omhoog met behulp van de mainstream media en enkele jaren later werd ook de internationale distributie een feit. Mooi voor ons, want vanaf nu is de haarverf en make up van Manic Panic ook bij All Over Piercings verkrijgbaar!

 

Vegan haarverf

De haarverf van Manic Panic is waarschijnlijk het meest bekende artikel hier op Nederlandse bodem. Manic Panic staan bekend om hun intense, felle kleuren in allerlei tinten. Of je nu op zoek bent naar een zachtroze tint of liever voor de fellere kleuren gaat, ze zijn in onze shop te vinden. Het mooiste is dat alle haarverf van Manic Panic ook nog eens 100% vegan is!

 

 

Oogshaduw, lipstick en meer

Naast een fel gekleurde haardos kun je je look ook nog compleet maken met de eigenzinnige, felle make up van Manic Panic. De Lethal Lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben allemaal een langhoudende formule die makkelijk aan te brengen is. Kitten Colors met een rijke, matte kleur en boterachtige textuur, of hypnotizerende Peacock Shimmers, of liever een metallic look met een van de Ice Metals Lethal lipsticks? Kan allemaal! 

Cross Gloss is een vegan lipgloss met toffe Cross-applicator die eigenlijk niet in je make up collectie mag ontbreken. De zachte, hydraterende gloss is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en 1 transparante basis gloss, die je kunt aanbrengen als finishing touch of om je dagelijkse look af te maken.

Oogschaduw mag ook zeker niet ontbreken! Daarom hebben we ook de Love Colors van Manic Panic in ons assortiment opgenomen, zodat je je ogen, wangen of lippen van kleurrijke creaties kunt voorzien. De oogschaduw van Manic Panic is rijkelijk gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen, welk effect je ook wil bereiken!

Als finishing touch voor je oogleden is ook de Dreamliner van Manic Panic nu in ons assortiment te vinden. Superfijne eyeliner in allerlei kleuren, metallic en mat. De rijke, diepe kleuren zijn perfect om je ogen te accentueren maar doen het ook goed om andere gekleurde designs op je gezicht aan te brengen.

Om al je make up-creaties gegarandeerd de goede basis te geven, zijn ook de vegan Dreamtone Foundation en Goth White Powder nu bij ons te vinden. Ideaal voor het wegwerken van kleine imperfecties, een egaal bleke teint maar absoluut fantastisch als basis voor alle felgekleurde make up van Manic Panic.

 

 

Blacklight madness!

Of je nu een regelmatige festivalbezoeker bent of houdt van een stevig avondje stappen, in onze Manic Panic collectie zijn ook een aantal supertoffe blacklight artikelen te vinden die je feestje compleet maken! Geef je haardos een UV touch met de Dye Hard Styling Gels of voorzie je lichaam van een hoognodige dosis blacklight glitter met Glow Glitter. Allebei verkrijgbaar in diverse kleuren! Ook de High Voltage Classic Cream Formula kleuren Hot Hot Pink, Electric Lizard, Electric Banana, Electric Tiger Lily en Red Passion zijn UV reactief, dus als je een wat blijvender UV/blacklight resultaat wil zijn dit absolute aanraders.

 

Ook voor vegans

Alle make up en haarproducten van Manic Panic zijn helemaal dierproefvrij. Daarnaast zijn de Manic Panic High Voltage haarkleuringen, alle Cross Gloss lipgloss en de Dreamtone Foundation absoluut vegan. Fijn om te weten, maar nog veel fijner voor de diertjes!

 

Tips voor je Manic Panic make up

  • Een goede basis is het halve werk! Gebruik Dreamtone Foundation of Goth White poeder voor een egale basis voor je felle make up of lipstick, of gebruik een primer/basis make up van je eigen keuze. De felle kleuren komen zo beter tot hun recht en je make up blijft langer zitten
  • Dye Hard Gels kun je gebruiken als styling gel, maar na het opdrogen ook voorzichtig doorkamen voor een tof, chalky effect!
  • Gebruik de Glow Dust glitters met een laagje Vaseline als basis, dan blijft het langer zitten. Gebruik wat gel of haarlak om Glow Dust glitter in je haar te fixeren

 

How to dye?

  • Manic Panic haarverf pakt het beste op haar wat eerst geblondeerd is
  • Voorkom prachtig gekleurde vingers en lastige vragen: draag handschoenen!
  • Breng Manic Panic aan met een kwastje en kam het daarna goed door
  • 30 minuten inwerktijd is voldoende, maar langer laten zitten voor een intensiever resultaat mag natuurlijk!
  • Wikkel je haar na het aanbrengen van Manic Panic in folie
  • Goed uitspoelen met koud of lauw water
  • Gebruik de Manic Panic Pastel-lizer om kleuren lichter te maken
  • Meng wat van je favoriete kleur door een beetje basic crèmespoeling voor een snelle tussentijdse kleur touch up

 

Heb je nog vragen over een van onze Manic Panic producten? Neem dan gerust contact met ons op via 072-7370119 of [email protected]