Oorbellen in alle soorten en maten!

3 Jun 2020

Heb je ze al gezien, onze groeiende collectie oorbellen? We hebben ze in heel veel verschillende uitvoeringen, ideaal om de mooiste combinaties met je pierings te maken. In deze blogpost vertellen we je meer over onze collectie oorbellen.

 

Alles voor je earparty

Je kunt er dezer dagen bijna niet meer om heen: alle supertrendy combinaties aan oorpiercings. De earparty heeft zijn opmars gemaakt en is here to stay. Onze klanten maken de mooiste earparty combinaties met hun oorbellen en andere oorpiercings, kijk maar naar deze blogpost met earparty inspiratie en deze blogpost met mooie earparty combinaties. Onze oorbellen passen perfect bij deze piercingtrend. De meeste oorpiercings hebben een dikte van 1,2 mm, terwijl een standaard oorbel vaak een dikte van 0,8 mm heeft. Het kan dan een uitdaging zijn om je piercings en oorbellen op elkaar af te stemmen. Uit vraag naar kwalitatieve, bijpassende oorbellen voor deze piercingsieraden zijn onze piercingfabrikanten flink aan de slag gegaan. Het resultaat? Een telkens groter wordende, supertoffe collectie van kwalitatieve oorbellen en matching piercingsieraden!

 

Kwalitatieve oorbellen

Een groot gedeelte van onze collectie oorbellen bestaat uit oorstekers en oorringen gemaakt van chirurgisch staal. Het chirurgisch staal dat gebruikt wordt voor onze piercingsieraden en oorbellen is van de allerhoogste kwaliteit en wordt spiegelglad gepolijst. Hierdoor is het een geweldig materiaal voor allerlei piercings.

 

Match made in heaven

Onze oorbellen zijn perfect om de mooiste earparties mee samen te stellen. Je kunt zo je daithpiercing, helixpiercing, traguspiercing of andere oorpiercings helemaal laten matchen met je oorbellen, en dat allemaal terwijl je sieraden van de beste kwaliteit draagt. De materialen en kleuren passen allemaal bij elkaar, zo hoef je dus niet bang te zijn dat je ineens met een iets andere kleur sieraad komt te zitten. Zelfs de kleuren van de steentjes matchen, dus je kunt alles met een gerust hart met elkaar combineren. 

Zin om te shoppen? Check dan gauw onze collectie oorstekers en oorringen. En combineer ze bijvoorbeeld met onze nieuwste Swarovski Labret Studs of Tragus en Helix Barbells om je look helemaal af te maken.

 

Vragen over onze shop of artikelen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: [email protected]