Piercing Trends - Septum Clickers

20 Feb 2015

De anatomie van een Septum Clicker

Wanneer je een septum clicker in je septumpiercing draagt, ziet het er in eerste instantie uit als een gewoon, rond septumsieraad. Bekijk je deze sieraden goed van dichtbij, dan is al snel te zien dat de ringen sluiten met behulp van een slim kliksysteem. Een septum clicker bestaat uit een ronde onderkant waaraan een recht staafje met een scharniertje is bevestigd. Dit staafje is netjes afgerond, zodat je de clicker makkelijk en pijnloos in kunt doen. Als het sieraad op zijn plek zit, klik je de septum clicker (what's in a name, right?) dicht en klaar ben je!

 

Versierd of eenvoudig? Alles is mogelijk!

Inmiddels zijn er allerlei verschillende soorten septum clickers verkrijgbaar. Hele eenvoudige septum clickers van titanium, of superchique septum clickers met glanzende steentjes. Voor elk wat wils! Als je op zoek bent naar goedkopere septum clickers, dan kun je misschien prima uit de voeten met de betaalbare septum clickers uit ons eigen assortiment. Verkrijgbaar met meerdere steentjes, of septum clickers met een enkel steentje, je kunt het zelf zo fancy maken als je wil! Je kunt de filters op onze website gebruiken om een prijscategorie in te stellen.

 

Makkelijk om in te doen?

Jazeker! Al moeten we er wel bij zeggen dat het een beetje van je neus afhangt of je makkelijk zelf je septumsieraden in kunt doen. In veel gevallen is het vaak: oefening baart kunst. Neem je tijd, probeer de makkelijkste manier voor jezelf te vinden en op den duur word je er gegarandeerd handig in. Klik de septum clicker open, zet het staafje tegen je piercing aan en duw dan het staafje voorzichtig door je piercing. Doe de septum clicker daarna dicht en duw het staafje op zijn plek totdat je de welbekende 'klik' voelt. Done!

Heb je alsnog wat extra hulp nodig? Investeer dan in een insertion pin voor je piercings. Niet alleen handig om septum clickers in te doen, maar het maakt het verwisselen van allerlei septumsieraden een stuk makkelijker. Oh ja, als je voor een spiegel staat met een wasbak eronder, zorg dan dat je er een handdoek in legt zodat je mooie septumsieraad niet door het afvoerputje verdwijnt.

  

 

Verkrijgbare septum clickers

Wat voor septumclicker je ook zoekt, in ons assortiment zijn inmiddels behoorlijk wat verschillende septum clickers te vinden! Het assortiment All Over Piercings septum clickers wisselt regelmatig, zodat we je elke keer de nieuwste, trendy septum clickers aan kunnen bieden.

 

Heb je nog vragen over onze piercingsieraden of service? Neem dan gerust contact met ons op via 072-7370119 of [email protected]