Shop highlight: Titanium Navelpiercings met Swarovski Zirkonia Cluster!

29 Jul 2020

De perfecte match voor je andere cluster piercingsieraden: onze Titanium Swarovski Cluster Navelpiercings. Deze navelpiercings zijn ware juweeltjes en verdienen een beetje extra aandacht. We vertellen je graag meer over deze bijzondere, handgemaakte sieraden.

 

Het Allerhoogste Draagcomfort - Implant Grade Titanium met Inwendig Schroefdraad

Onze Titanium Swarovski Cluster Navelpiercings zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit titanium. Titanium is ideaal voor pas gezette piercings of piercings die al genezen zijn. Maar onze titanium sieraden zijn natuurlijk ook de beste keuze als je liever nikkelarme sieraden wil dragen. De gebruikte legering voor onze cluster navelpiercings is Ti6AL-4V ASTM F136, geschikt voor chirurgische implantaten en uiteraard ook meer dan geschikt als piercingsieraad. En niet geheel onbelangrijk: het titanium van onze navelpiercings is uitgebreid getest en voldoet aan de strenge EU eisen voor piercingsieraden. Het inwendige schroefdraad zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat je de navelpiercings comfortabel kunt wisselen. Onze navelpiercings worden met de hand gemaakt, ondergaan de allerscherpste kwaliteitscontrole en worden spiegelglad gepolijst. Zeker weten dat je hiermee een prachtsieraad in huis haalt wat jaren mooi blijft!

 

Echte Juweeltjes - Swarovski Zirkonia

De piercingsieraden met Swarovski zirkonia's uit onze shop zijn met recht echte juwelen te noemen. De Swarovski zirkonia's in onze sieraden worden met de hand vervaardigd, door de Swarvoski juweliers in Oostenrijk. Elke zirkonia wordt tot in pefectie geslepen volgens de Pure Brilliance techniek (met 57 facetten zodat ze van alle kanten schitteren!) en voorzien van een kleine gravure om de echtheid te garanderen. De zirkonia's doen in helderheid en schittering daarom niet onder voor echte diamanten en zijn zo ontzettend duurzaam dat ze op dezelfde manier als diamanten in sieraden gezet kunnen worden. Hierdoor komt er geen lijm bij de zetting aan te pas en ben je verzekerd van een stevige zetting met prachtige afwerking. Prima geschikt om dagelijks te dragen en met de garantie dat je sieraden jarenlang mooi blijven.

 

Come Together - Onze Swarovski Zirkonia Cluster Sieraden

Titanium van de allerhoogste kwaliteit en handgeslepen, Swarovski zirkonia's in een stevige zetting. Dat is de allerbeste combinatie voor een mooi piercingsieraad. Onze Titanium Swarovski Cluster Navelpiercings zijn samengesteld uit een hoogglanzend, titanium staafje met daarin een cluster met schitterende, Swarovski zirkonia's. De navelpiercings passen perfect bij onze andere Titanium Swarovski Cluster piercingsieraden, die natuurlijk aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen. Nieuwsgierig geworden naar onze altijd groeiende collectie? Shop dan de mooiste Titanium Swarovski Cluster Navelpiercings hier!

 

Vragen over onze shop of artikelen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: [email protected]