Ultra-pigmented & awesome: Concrete Minerals make up!

22 Sep 2016

Update juli 2020: ons assortiment wisselt regelmatig, meerdere van de hieronder genoemde artikelen zijn niet meer in onze shop verkrijgbaar. Check onze website voor de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment! 

 

No comprimises: superhoog gepigmenteerde oogschaduws, fijne lip tints en een goede primer, zonder in te leveren op kwaliteit. Alle basisingrediënten om je look een flinke dosis kleur en glamour mee te geven! De make up van Concrete Minerals is gemaakt met de beste pigmenten en blijft ook nog eens superlang zitten. Probeer de Minerale Oogschaduws met hypnotiserende shimmers of de Pro Matte oogschaduw met fantastische dekking. De Concrete Minerals primer zorgt ervoor dat elke kleur ook nog eens de hele dag lang op zijn plek blijft zitten. En met een verzorgende, Vegan Lip Tint maak je je look natuurlijk helemaal compleet.

Meer En Minder

Fijne make up heeft eigenlijk een simpele basis: een hoge kwaliteit, flink veel pigment en zonder allerlei nutteloze toevoegingen. Concrete Minerals snapt dat helemaal, daarom is alle Concrete Minerals make up vrij van conserveermiddelen, extra vullers en talk, maar zit het wel bomvol met kleur. Less ánd more, zoals Concrete Minerals zegt: minder schadelijke toevoegingen, méér pigment! En omdat de samenstelling zo mild en puur mogelijk gehouden is, zijn de Concrete Minerals artikelen ook geschikt voor de supergevoelige huid.

100% Vegan

Iedereen moet kunnen genieten van fijne make up in waanzinnige kleuren. En het is helemaal perfect als daar geen enkel dier aan te pas komt. Daarom is alle make up van Concrete Minerals 100% vegan en uiteraard niet getest op dieren. Goed voor je geweten en voor onze planeet!

 

Maar, wat vinden we er zelf van?

Uiteraard testen we deze producten uit onze shop ook zelf uit. Gewoon, omdat we zeker willen weten dat het ook écht een fijn product is. En eerlijk is eerlijk, zodra Concrete Minerals in onze shop te vinden was, werden de persoonlijke oogschaduwcollecties van Team AOP ook ineens een stuk groter. Concrete Minerals heeft een fantastische reeks kleuren, eigenlijk is er voor elke gelegenheid wel een kleur te vinden. 

De Minerale Oogschaduw heeft een supergoede dekking en is goed aan te brengen. Sommige kleuren hebben een prachtige, iriserende glans die op je huid tien keer beter tot zijn recht komt dan in het potje, dus try 'm all! De Pro Matte oogschaduws zijn ideaal als je gaat voor pure kleur of voor het aanbrengen van creatieve accenten. En als je de Electric Eye Primer gebruikt, blijft alles ook nog eens ontzettend goed zitten, onze creaties bleven zeker een hele dag ontzettend goed zitten.

Onze tips:

  • Gebruik een eye primer (zoals de Electric Eye Primer van Concrete Minerals) voor het aanbrengen van je oogschaduw
  • Je kunt de kleuren nat en droog aanbrengen: droog is ideaal voor het naadloos blenden van meerdere kleuren terwijl de nat aangebrachte oogschaduw een sublieme dekking geeft. Als je de Minerale Oogschaduw nat aanbrengt, komen ook de shimmers nog eens extra goed naar voren!
  • De oogschaduws zijn ook als eyeliner te gebruiken: mix de oogschaduw met water of een speciale basisgel/primer om je eigen eyeliner te maken met de Concrete Minerals kleuren.

De vegan Lip Tints van Concrete Minerals zijn ook ontzettend fijn, verzorging en kleur in één. Elke Lip Tint zit verpakt in een handige lipbalmhouder en is makkelijk aan te brengen. De Lip Tints hebben een fluweelzachte, voedende samenstelling met een vleugje mint, waar je lippen een beetje van gaan tintelen. Heerlijk fris! De Lip Tints geven allemaal een subtiele, iets transparante kleur aan je lippen. Je kunt meerdere laagjes aanbrengen naar wens. De Lip Tints zijn ideaal wanneer je even geen zin hebt in een full-on lipstick maar toch een vleugje kleur wil (mét een goede verzorging, natuurlijk).

Klaar om Concrete Minerals make up zelf ook eens proberen? Check dan onze online shop voor de complete Concrete Minerals collectie. En mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de Concrete Minerals make up, laat het ons gerust weten!



[email protected] | 072-7370119 | whatsapp: 06 40 49 41 49