Daith Clicker - Small Lotus

AOP

  • Size
    1,2 mm
  • Diameter
    6 mm
-+
Quantity & price per piece
7,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

It all clicks with these amazing piercing click rings! Easy to use clik ring made of surgical steel with lovely decoration at the bottom of each ring. Comfortable and very easy to use. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed, which allows a smooth insertion into your piercings. The oval shape is perfect for all kinds of piercings, but especially for daith piercings.
  • Easy to use click ring with oval shape
  • Made of surgical steel
  • Perfect for daith piercings!
  • Available in different colors
Brand: 
AOP
Productcode: 
28703
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.583335
Average: 4.6 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,2
5
Snel geleverd, goeie service. Mooi subtiel sieraad. Dit model is wat ik in gedachten had toen ik de piercing liet zetten. Zes weken geduldig gewacht en nu mag ik hem eindelijk dragen! Sluiting is stroef maar als hij eenmaal zit weet je zeker dat hij blijft zitten! En dat vind ik zelf juist prettig!
5
De piercing sloot erg stroef. Via whatsapp tips gehad. Vervolgens lukte het nog niet. Toen gaven ze aan dat ik de piercing terug mocht sturen zodat zij ernaar konden kijken. Maar nog 1x geprobeerd en nu zit ie goed!
5
Inderdaad ovaal en niet rond, maar persoonlijk vind ik het niet per se storend bij gebruik als septumpiercing. Persoonlijke voorkeur denk ik, heb zelf niet te klagen.
5
Gekocht voor mijn daith piercing en daar past die perfect. De ovale vorm valt dan niet op en er is meer "plaats" in mijn oor. Voor helix of septum zou ik hem niet gebruiken door de ovale vorm, want dan lijkt hij iets te breed.
4.5
Heel leuk als helix piercing. Op de foto leek die rond maar in het echt is die ovaal, was even bang dat het daarom niet ging passen maar past prima; sterker nog in je oor lijkt het gewoon rond. Misschien juist wel mooier dat die ovaal is daarom sluit die mooier aan om je oor. Hij is vrij subtiel maar dat vind ik juist mooi.

Pages