Continuous Ring

AOP

  • Size
    0,8 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The perfect rings for your piercings! These beautiful continuous rings are made of pliable surgical steel. The steel has been annealed, making it easier to open and close these rings by hand. Perfect for when you don't want to change your jewelry that often and prefer the look of a smooth, solid ring! Our continuous rings are available in different colors and perfect for nostril piercings and lots of other piercings!

Open and close continuous rings: open the ring by bending the ends slightly sideways, just enough to insert your piercings. After insertion, close the rings by bending in the opposite direction again.
Brand: 
AOP
Productcode: 
20086
Coating: 
P.V.D. Rose Gold
Colour: 
Rose gold
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.357145
Average: 4.4 (7 votes)

Rating

7 reviews

8,7
5
Ook ik heb geworsteld met het sluiten van het ringetje. Ik heb het geprobeerd met een tangetje, maar heb hem niet helemaal dicht gekregen. Het open stukje zit nu aan de binnenkant van mijn neus (ik gebruik het ringetje als neuspiercing) dus is het niet zichtbaar. Ik geef toch alle 5 sterren omdat ik blij ben met het ringetje. Het is een mooi kleurtje, hij irriteert niet en draagt fijn. De kwaliteit is uitstekend voor de prijs.
1
Heel moeilijk weer dicht te doen. Zelfs eenmaal eruit lukte het niet meer om hem naadloos dicht te krijgen. Ik zou het aan niemand aanraden, kan beter een andere soort sluiting bestellen.
4.5
De neuspiercing in doen ging heel makkelijk, maar het ringetje weer dichtkrijgen vond ik echt ontzettend lastig. Als hij eenmaal dicht zit is hij wel supercomfortabel en mooi, dus het was de moeite wel waard! :)
5
Het beste ringetje wat ik gevonden heb! Deze zal ik niet snel meer uit doen. Makkelijk uit elkaar te halen om te plaatsen, terugduwen ging iets lastiger maar niks waar een tang niet bij kan helpen! Zeker een aanrader!
5
Super fijn ringetje!! Je duwt hem makkelijk uit- en in elkaar en verbuigt niet. Voor mij is dit mijn eerste neusring, was altijd bang dat het too much was voor mij... Maar het rose kleurtje valt niet direct op, waardoor het een subtiele piercing is. Erg blij mee :)

Pages