Titanium Neuspiercing Met Cabochon Opaal

AOP

Titanium Opal Cabochon Nosestud
  • Length
    6 mm
  • Ball Size
    2,5 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95

Description

Fancy nosestud for your pierced nose! This nosestud is made of titanium and set with a supershiny cabochon cut faux opal and very suitable for fresh piercings. The stem of this nosestud is bent in a 90 degree angle and has a wearable length of 6 mm. Available in 0,8 mm abd 1 mm thickness. The 0,8 mm jewelry is set with a 2,5 mm faux-pal and the 1 mm jewelry is set with a 3 mm faux-pal.
  • Made of titanium, suitable for fresh or healing piercings
  • Beautiful faux opal, available in 5 different colors
  • Available in 0,8 mm and 1 mm thickness
Brand: 
AOP
Productcode: 
25401
Colour: 
Light Green Opal
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.785715
Average: 4.8 (7 votes)

Rating

7 reviews

9,6
5
Leuke stud. Het fijne aan de L-vorm vind ik dat hij makkelijk in te doen is. Aangezien ik nog een beetje een beginner ben als het om neuspiercings gaat is dat wel zo fijn! Verder is het een heel subtiel en "lieflijk" steentje en ik ben er heel erg blij mee!
5
Heerlijk sieraad, je voelt hem niet zitten. Heel comfortabel en makkelijk in te krijgen. Ik heb deze op 1 mm en vind hem behoorlijk subtiel. Sluit mooi aan aan mijn neus en de kleur is prachtig, zacht en toch aanwezig. Een van mijn favorieten!
4.5
Heel mooi steentje, schittert iedere keer net even anders als het licht erop valt. Piercing draait af te toe wel wat, waardoor het staafje een klein stukje uit je neusgat kan steken, maar is makkelijk in te brengen en je voelt er niet van.
4
2 stuks in 1mm gekocht voor mijn dubbele nose piercing Prachtige kleur schakeringen. Ondanks dat t een klein sieraad is.
5
Perfect in combinatie met een septum ring, subtiel en toch verrassend mooi.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.