Open Nose Ring

AOP

Open nose ring
  • Size
    1 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95

Description

These rings make changing your jewelry a breeze! This open nose ring is set with a small disc that sits flush to the inside of your nose, keeping the jewelry in place. The rest of the ring hugs your nostril without showing the gap that makes inserting these rings so easy. The ring measures 1 mm in thickness and is available in several diameters and sizes. Made of black P.V.D coated surgical steel.
Brand: 
AOP
Productcode: 
25558
Coating: 
P.V.D. Black
Colour: 
Black
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.5625
Average: 4.6 (8 votes)

Rating

8 reviews

9,1
5
Heel mooi ringetje! Ik heb hem in zilver, goud en zwart! Heb de zilveren al drie jaar en ziet er nog als nieuw uit, top kwaliteit! Zwart is zeker leuk als afwisseling.
4.5
Mooie piercing, sluit mooi aan en is niet te grof in het gezicht, ondanks dat het zwart is. De piercing is niet glad en schuift niet.
4
Prima sieraad. Heb deze wel iets bij moeten buigen omdat de hoek tussen het diskje en het sieraad zelf wat te krap was, maar niks wat niet verholpen kon worden met een tangetje. Zit nu prima en heeft een mooie zwarte kleur.
4
Dit ringetje sluit goed aan, is makkelijk in te steken en te veranderen, en je voelt 'm niet zitten. Ideaal voor als ik al m'n piercings in zwart draag :)
5
Heel praktisch, ziet er mooi uit en is echt zwart zwart!

Pages