Open Nose Ring

AOP

  • Size
    0,8 mm
  • Diameter
    9 mm
-+
Quantity & price per piece
5,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

These rings make changing your jewelry a breeze! This open nose ring is set with a small disc that sits flush to the inside of your nose, keeping the jewelry in place. The rest of the ring hugs your nostril without showing the gap that makes inserting these rings so easy. The ring measures 0,8 mm in thickness and is available in several diameters and sizes. Made of rose gold P.V.D coated surgical steel.
Brand: 
AOP
Productcode: 
25560
Coating: 
P.V.D. Rose Gold
Colour: 
Rose gold
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.666665
Average: 4.7 (6 votes)

Rating

6 reviews

9,3
5
Draagt heel fijn, en makkelijk te wisselen. Af en toe even terug draaien maar dat neem ik voor lief. Kleur is heel zacht voor je gezicht, dat vind ik een super mooie look. Vooral ook erg blij met de kleine diameter die beschikbaar is!
5
Mooi sieraad, makkelijk in te doen en past goed! Kleur is ook erg mooi en fijn dat je het sieraad iets kan verbuigen zodat je de opening iets meer kan sluiten, ik ben zo lomp af en toe dat ik hem met afdrogen dan eruit trek wat dan niet meer gebeurd! Tevreden!
4
Fijn ringetje! Het is even prullen om hem erin te krijgen, omdat je hem van binnenuit er in moet draaien. Tip: leg een spiegel op je tafel en de felle zaklamp van je telefoon erbij en je vind het gaatje veel sneller! Ik draag hem al een paar maanden en hij is er volgens mij 1x in een dronken bui uitgegaan, maar dat was omdat ik zelf te lomp was. Wat ik wel vind is dat je snel het plaatje ziet, soms lijkt het alsof er dan een raar snotje zit, maar dat kan ook aan mijn neus liggen. Prijs/kwaliteit verhouding is fantastisch en de kleur van het ringetje is na een paar maanden nog steeds onveranderd!
4
Een heel mooi ringetje met een mooie kleur. Helaas krijg ik hem zelf niet in (mijn man wel ;-)) Hij draait en ook daardoor is het niet mijn favoriet. Je ziet bij mij al snel dat hij niet gesloten is. Dat kan aan mijn neus liggen of aan de plek van mijn piercing. Daarom heb ik een gesloten (buigzame) ring gekocht die ik wel zelf in kan doen en waar ik niet meer op hoef te letten. Toch 4 sterren omdat het zo'n mooi ringetje is.
5
Fijn en subtiel ringetje. Goede kwaliteit materiaal. Ik heb een 7mm diameter gekocht, maar mijn piercing zit wat hoger en daarom denk ik dat een maatje groter wat mooier zal zijn. Toch ben ik er zeer tevreden over!

Pages