Open Nose Ring

AOP

Open Nose Ring
  • Size
    0,8 mm
  • Diameter
    9 mm
-+
Quantity & price per piece
4,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

These rings make changing your jewelry a breeze! This open nose ring is set with a small disc that sits flush to the inside of your nose, keeping the jewelry in place. The rest of the ring hugs your nostril without showing the gap that makes inserting these rings so easy. The ring measures 0,8 mm in thickness and is available in several diameters and sizes. Made of rose gold P.V.D coated titanium.
Brand: 
AOP
Productcode: 
25570
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.7
Average: 4.7 (5 votes)

Rating

5 reviews

9,4
4
Helaas voor mij geen goede match. Het ringetje is te groot waardoor je het uiteinde ziet en het precies een 'haak' is die in mijn neus zit. Dit zal waarschijnlijk liggen aan de plek en de hoogte van mijn piercing. Ik geef het toch 4 sterren omdat ik het ringetje van heel goede kwaliteit vind en het aan de foto's te zien andere mensen wel heel goed staat.
5
Makkelijk in te brengen en uit te doen, sterk materiaal, makkelijk schoon te maken en houden, de 7mm past perfect. Goed en fijn product. Het enige wat ik er minder aan vind, is dat titanium een donkerder zilver is. Ik ben gewend een lichter zilver met een wittere glans te dragen, en vind het grijzere, donkerdere zilver minder mooi bij mij staan.
5
Fijn om te dragen en makkelijk te in te doen en uit te halen.
5
Super fijn! Heb ze in alle kleuren, voor mij geen andere meer!
4.5
Zeer aangenaam om te dragen en snel in en uit te doen! Je ziet inderdaad geen eindje zitten, waardoor het een gesloten ring lijkt.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.