Simple Ear Studs

AOP

  • Size
    0,8 mm
-+
Quantity & price per pair
3,95

Description

Simple ear studs made of black coated surgical steel, the perfect match for our Earring Jackets! The ear studs are suitable for 0,8 mm earrings and are fitted with a basic, butterfly back for a secure fit. Available in 4 different colors!
  • Simple ear studs for regular sized earrings
  • Perfect for our Earring Jackets!
  • With butterfly clasp at the back
  • Made of surgical steel
Brand: 
AOP
Productcode: 
29661
Coating: 
P.V.D. Black
Colour: 
Black
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.8
Average: 4.8 (5 votes)

Rating

5 reviews

9,6
5
Ik heb de 2,5mm en de 3mm besteld. De 3mm vind ik net iets te groot. Ik draag ze als tweede en derde oorbel in combinatie met zwarte creolen {daarom de 3mm iets te groot} en past perfect bij elkaar. Ben heel tevreden met mijn aankoop en zeker ook met de prijs.
5
Goeie basic! Heb de 1,5mm en is just perfect.
5
Precies wat ik zocht! Heb twee setjes besteld (2mm en 2,5mm) en draag ze heel veel. Moet een enkele keer wel oppassen dat de 2mm niet in mijn oor (gat) verdwijnt, dus ik zou niet zo snel een kleinere maat (1,5mm) bestellen.
4
Op het feit na dat 1 dopje van de stekertjes die ik heb besteld (3 paar) niet goed houd, ben ik heel tevreden met deze oorbellen! Ze vallen niet uit en ik heb geen enkele last van irritatie.
5
Good quality, and the butterfly clasp stays on ver strongly, it might even be had to take off. But for a permanent earring it's perfect!

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.