Ball Closure Ring

AOP

Ball closure ring
  • Size
    1,6 mm
  • Ball Size
    4 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics, but now in black! These ball closure rings are made of black P.V.D. coated surgical steel and a perfect solution for a vast range of piercings. The ring measures 1,6 mm in thickness and closes with the help of a clip-in ball with two dimples on each side, which is snugly clamped between the two ends of the ball closure ring.
Brand: 
AOP
Productcode: 
20032
Coating: 
P.V.D. Black
Colour: 
Black
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.636365
Average: 3.6 (11 votes)

Rating

11 reviews

7,3
4
Mooie BCR. Het balletje zat wel erg strak, maar na even priegelen met een tangetje heb ik hem wat losser gekregen en nu past het heel mooi in m'n conch!
4
Prima piercings, alleen is het wat lastig om de balletjes terug in de ringetjes te klemmen. Ik heb er twee in mijn onderlip en (waarschijnlijk) door mijn tanden is de coating van één van de ringetjes er jammer genoeg al een beetje af aan het slijten. Verder zitten ze wel goed.
5
Gewoon een goed basis sieraad! Mooi gecoat, zit fijn en ook heb ik geen problemen ondervonden met het plaatsen(of verwijderen) van de sluitbal. Gewoon goed!^^
5
Heel leuk ringetje, maar inderdaad: hoe kleiner, hoe lastiger om het balletje erin te krijgen. Maar alsie eenmaal zit, issie wel heel erg leuk!
2
Mooi ringetje, maar ik blijf problemen hebben met het balletje. Bij deze had ik enorm veel problemen om het uit het ringetje zelf te krijgen. Ik probeer het balletje zelfs niet meer terug te krijgen maar draag het open.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.